Ztracené město přehled

Ztracené město https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420706/bmid_ztracene-mesto-GDF-420706.jpg 4 92 92

Čarodol série

< 3. díl

"Závěrečný díl strhující fantasy trilogie od autorky Časodějů!" Osud zavedl Kavé na území Čarodolského knížete a svěřil jí do rukou kouzelný Zlatý klíč. Měla by rozluštit jeho tajemství, ale má cenu pouštět se do řešení další záhady? Bezpochyby má! Získá tak nejen možnost najít zmizelé hlavní město Čarodolu – znamenitý Zlatohrad – ale i šanci pomoct Alexejovi a zachránit před zkázou rodné Karpaty. Kavé stojí na osudové křižovatce. Vydá se tou správnou cestou?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Чародольский град , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracené město. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

leonessa
28.12.2023 3 z 5

Nakonec jsem přečetla i poslední díl série. Začala jsem číst díky výzvě a nakonec to nebylo úplně špatné. Takové příjemné čtení k vodě.

roman9276
31.07.2023 3 z 5

Závěr série byl fajn, za mě trochu slabší začátek knihy a celkově to skončilo nějak moc rychle. Opět mi chybí některé informace, které již autorka bohužel nedoplní. Tenhle svět mě bavil, ale jak jsem avizoval v předchozích recenzích je to pro děti a mládež a tak nějak je to místy lehce odfláknuté, že to nějak dopadlo, jsem zvědavý na sérii Lunasterové od autorky.


JointlieKat94
17.03.2023 4 z 5

Zase bych dala ráda tři hvězdičky, to jen kvůli tomu, že jsem z příběhu byla občas zmatená.. no ale rozhodla jsem se jinak, a jako zakončení série jsem se rozhodla takto.

Kavé konečně pozná někoho, komu, zdá se, může věřit. Poznáme zde tedy více nových lidí, samozřejmě se shledáme i se starými, proradnými, známými.. celý příběh čekáme na to nejdůležitější, a to na konečný turnaj. Který proběhne, aniž bychom si to nějak víc užili. Škoda. Taky mě zklamala linka Kavé/Alexej, to, že si prostě v daných okamžicích neřekli to důležité, a tak se museli neustále chovat jako puberťáci..

Celkově bych sérii zhodnotila jako dobré počtení, stránky rychle ubíhají, příběh je plný napětí a akce.. ale taky je tu spousta nedomyšlených věcí. Zase tak nadšená tedy nejsem.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (39. týden)

20.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ztracené město v seznamech

v Přečtených125x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených4x
v Knihotéce89x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech1x