Krvaví havrani přehled

Krvaví havrani https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248854/bmid_cato-krvavi-havrani-vjt-248854.jpg 5 167 167

Orel série

< 12. díl >

Cato a Macro jsou terčem barbarů Římská říše již téměř deset let bojuje o prosazení nadvlády nad Británií. Nelítostný odpor vedený fanatickým králem Caratacem již připravil legie a jejich muže o mnoho sil. Do provincie se nyní po letech vracejí dva nejodvážnější vojáci – prefekt Cato a centurion Macro – aby legiím pomohli při jejich tažení. V pevnosti je však čeká mnohem krvežíznivější protivník než místní ustavičně útočící barbarské kmeny. Nejdřív totiž musejí vyrvat pevnost z rukou centuriona Querta – legionáře, který vede v odlehlých západních horách krvavou osobní válku.... celý text

Literatura světová Historické romány
Vydáno: , BB art
Originální název:

The Blood Crows , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvaví havrani. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

tlllk
09.05.2024 4 z 5

Myslím že príbehy z Británie budú pre Scarrowa vždy nostalgické a mierne schizofrénie. Hold písať proti vlastným asi nebude také jednoduché. Tento príbeh bol zas trochu iný, ten Quertus ma fakt iritoval, ale ako celok a audio to bolo celkom fajn a rýchlo to odsýpalo.

soupik2012
05.12.2023 5 z 5

Ztotožňuji se s názorem většiny, že návrat do Británie této sérii hodně pomohl. Neváhám napsat, že jí přímo zachránil. Jinak je to ale stále dokola to samé a jenom těžko se v této sérii někdy dočkám něčeho velmi překvapivého. Nicméně je to ta stará dobrodružná zábava, jako na samotném počátku. Audioknihu, tak jako celou sérii čte velice dobře pan Marek Holý a rozhovor s autorem Zbyšek Horák.


Filatov
14.10.2023 5 z 5

Konečně zpátky v Británii, která je opět temná, tak jak by asi měla být. Quertus je had a příběh je hodně uvěřitelný až na konec. Podle mě se dala tato kapitola ukončit, ale Scarrow potřeboval děj v Británii ještě natáhnout. Tentokrát jsem si ale myslel, že je s Catonem opravdu konec.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krvaví havrani v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených247x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených19x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit17x