Černý led přehled

Černý led
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242484/bmid_cerny-led-242484.jpg 4 190 190

Někdy je nebezpečí sotva patrné – až dokud není pozdě. Britt Pfeifferová se připravovala na výlet do Tetonských hor, ale nečekala, že se k ní bude chtít přidat její bývalý přítel Calvin, který ji stále pronásleduje v myšlenkách. Jenže než stačí Britt zpracovat své city ke Calvinovi, nečekaná bouře ji přinutí vyhledat přístřeší v osamělé chatě u dvou velmi hezkých obyvatel – jenže tito muži jsou uprchlíci a uvězní ji jako rukojmí. Britt výměnou za svůj život souhlasí s tím, že muže převede přes hory. Ví, že musí zůstat naživu dost dlouho na to, aby ji Calvin našel. Všechno je ještě horší, když Britt objeví mrazivé důkazy o vraždách, ke kterým došlo v okolních horách. Tento objev z ní však může udělat vrahovu příští oběť. Jenže v horách není nic takové, jak se zdá, a všichni něco tají, včetně Masona, jednoho z Brittiných únosců. Jeho laskavost Britt mate. Je Mason nepřítel, nebo spojenec? Černý led je romantický thriller Beccy Fitzpatrickové zasazený do zrádných kulis Tetonských hor ve Wyomingu. Zamilovat se by nikdy nemělo být takhle nebezpečné.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Black ice , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černý led. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (49)

Arev122
14.07.2023 3 z 5

Čtivé a občas napínavé, ale mnohdy trochu naivní děj. Odpočinkové čtení.

E.T.007
02.12.2022 5 z 5

Príjemná oddychovka so zaujímavou zápletkou - aj keď možno miestami trošku pritiahnutou za vlasy, ale... je to predsa príbeh, tak nech. Podstatné je, že ma to bavilo čítať. Nájdeme tu romantiku, dobrodružstvo a nechýba ani mierna dávka napätia. Užila som si to.


jitka_dankova
15.02.2022 3 z 5

Rádoby dobrodružný romantický příběh s detektivní zápletkou a trochou nebezpečí. Ideálně pro mladé holky, které přehlédnou ty do nebe volající "náhody", nad kterými se dospělý spíš pousměje - ten speciální výcvikový kurz, ... mapa, medvěd, ... nechci spoilerovat, ale bylo tam hodně takových věcí, které prostě nebyly reálné. Neseděl mi ani ten motiv. Fakt se jim nedalo věřit. Ale když se nad to člověk povznese, tak je to pěkný, lehce napínavý příběh pro ukrácení dlouhé chvíle. Jen to chce moc nedumat nad všemi souvislostmi, však na americké nerealistické akční filmy se lidé taky dívají a baví se. Když se ke knize přistoupí s velkým nadhledem, jde o milé čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Černý led v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených247x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených18x
v Knihotéce165x
v Chystám se číst133x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech1x