Cestou fak* it přehled

Cestou fak* it https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498527/bmid_cestou-fak-it-DUo-498527.jpg 4 99 99

Bohatě ilustrovaná kniha obsahuje jednoduchý návod, jak používat ve svém životě osvobozující mocné FAK* IT. S důkladnou znalostí východních filosofií a zároveň s nadhledem shrnují autoři, jak sami říkají, to nejlepší z východní moudrosti - a to velmi netradičním způsobem. Díky FAK* IT si můžeme uvědomit, že věci nejsou tak důležité, jak si myslíme, že si své problémy vytváříme tím, že bereme všechno příliš vážně, a konečně tak zjistit, že jsme svobodní. Přečtěte si knihu od začátku do konce, budete-li chtít. Nebo ji jen namátkou otevřete a najděte si, co se vám zrovna hodí v danou chvíli. To druhé funguje zázračně, dostane se vám správné rady přesně ve vhodnou dobu. Tak neváhejte a sami se přesvědčte o síle FAK* IT, která vám pomůže změnit svůj život.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Way of Fuck it , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cestou fak* it. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

michaela.97
15.04.2023 3 z 5

Těžký tuhle knížečku nějak ohodnotit. Je to pár vět na papíře, ale mám s ní hezký vzpomínky. Když jsem pracovala na jednom projektu, kterej jsem milovala - a ty lidi tam - tak jsem chodila každý den s touhle knížkou a nutila všechny, aby listovali a otevřeli ji na náhodný stránce a vzali si k srdci to, co tam budou mít. Knížka nebyla moje. A po konci projektu (což pro mě bylo - a stále je - hodně bolavý) za mnou přišla kolegyně a dala mi ji. Přišlo mi to jako krásný gesto a od té doby ji mám na pracovním stole - pořád na očích.

Líbí se mi myšlenka té knížky a ilustrace uvnitř!
Některý věci v ní jsou vážně vtipný, některý trochu k zamyšlení. Taková malá připomínka, ať nebereme všechno tak moc vážně.

Renncha
27.03.2021 5 z 5

Rychlá, malá knížka přečtená za půl hodiny, paráda


medialstar
04.03.2021 3 z 5

Každý občas potřebuje říct fak* it!
Nemáš čas na blbosti? Řekni fak* it a přečti si to.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cestou fak* it v seznamech

v Přečtených146x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených8x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit46x