Chladová terapie: kompletní průvodce otužováním přehled

Chladová terapie: kompletní průvodce otužováním
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507111/bmid_chladova-terapie-kompletni-pruvodce-KRM-507111.jpg 3 15 15

Je pro vás otužování novinka a nevíte, kde začít? Nebo už ho praktikujete, ale chtěli byste svoji ledovou vášeň posunout ještě o kus dál? Ve vůbec první české publikaci na téma otužování vás cestou zimy provede instruktor, pro kterého je mráz denním chlebem. Na základě vlastních zkušeností i vědeckých poznatků vám krok za krokem představí tento osvěžující zdravotní trend. S praktickými tipy z této knihy může mít z chladu prospěch úplně každý!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chladová terapie: kompletní průvodce otužováním. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

lucid
27.01.2024 2 z 5

Brr, musím se otřepat, ale nikoli chladem. Před vydáním publikace mi byl L. Mattuš sympatický a webovému projektu, jehož je součástí, jsem fandil, ale tato kniha byla pro mne velkým zklamáním. Kdybych nic o dýchání a chladu nevěděl, tak nevím, zda by mne tato všudypřítomná prezentace sebe sama a podprahová reklama na kempy a akce, které dotyčný pořádá, spíše od otužování neodradila. K tomu určitě přispěl i šroubovitý styl psaní, kdy se autor stylizuje do role mentálního guru, který tupému stádu ovcí musí neustále opakovat to, co již bylo několikrát zmíněno předtím. Nejpřínosnější je podle mne poslední, praktická část. Knihy si většinou kupuji, abych se k nim mohl vracet, ale tuto jsem poslal dál.

Dudák1979
17.12.2023 2 z 5

Asi by to klidne mohlo mit jen 30 stranek. Ti, kdo si nelibuji v generickem slovniku motivacnich prednasek, at preskakaji na str. 183 a zacnou podrobneji cist odsud.


Dejf_ano
04.08.2023 3 z 5

Knížka obsahuje řadu praktických tipů a návodů jak začít s chladovou terapií, včetně přípravy na samotný ponor do ledové vody. Zároveň se zabývá teoretickou stránkou věci a sice jak chlad působí na člověka a lidské tělo.
Tak nějak jsem si již zvykl, že knihy tohoto typu bývají často celkem upovídané a tudíž obsáhlejší než by ve finále museli být.
Maličko problém jsem měl právě s popisem účinků chladu nevím jestli jsem příliš náročný, ale autor by mohl jít více do hloubky. Například více popsat mechanismus funkce chladu na zánět v těle a podobně, ale chápu, že to už by byla problematika jiné literatury a navíc asi nechtěl přepisovat studie, které všude uvádí.
Za mě určitě zajímavá kniha, která stojí za přečtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (38. týden)

19.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chladová terapie: kompletní průvodce otužováním v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit11x