Co nám tělo říká - aneb Po stopách nemocí přehled

Co nám tělo říká - aneb Po stopách nemocí
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18546/co-nam-telo-rika-aneb-po-stopach-nemoci-18546.jpg 4 81 81

Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění. Oproti 1. vydání má více než dvojnásobek stran. Nejvíce rozšířeny oproti 1. vydání jsou kapitoly: Nervový systém, Opěrný a pohybový aparát, Endokrinní systém a Pohlavní orgány, prsa.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co nám tělo říká - aneb Po stopách nemocí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (24)

Měnící
11.03.2024 5 z 5

Přínosná kniha, která mi pomohla, uklidnila, pomohla uvést moje neduhy do souvislostí. Na druhou stranu některé mravní příkazy nejsou pro mě asi dosažitelné, a dá mi po jejich přečtení trochu práci nepropadnout do pocitu studu, který by mě určitě nepomohl. Zatím jsem pracoval převážně s knihou Nemoc jako symbol od Ruediger Dahlke, ale tato kniha obsahuje nejen jiné pohledy, ale i některé popisy navíc. Jsem za knihy pan Hrabici vděčný, i když ne vše je pro mě přijatelné a stoprocentně pravdivé. I tak beru tuto knihu jako dar, a dávám proto plný počet hvězdiček.

Lily101
03.09.2023 4 z 5

Na úvod přiznávám, že jsem knihu nečetla celou, protože to se ani nedá. Naneštěstí mě na svůj věk trápí poměrně hodně zdravotních potíží (většinou naštěstí v malém rozsahu) a tak jsem si početla.

Až na neustálou přítomnost Boha v knize ji spíše hodnotím kladně s tím, že dle mých zdravotních potíží s plnou sebereflexí to vcelku sedí.


noni
14.07.2023 5 z 5

Přínosná kniha, velmi mě oslovila. Ráda do ní nahlížím a musím říct, že souvislosti s duchovní příčinou mi sedí.
Je to o přístupu, jak nahlížíme na život, z kolika různých úhlů a jestli jsme ochotni připustit, že si za některé nemoci můžeme sami. Stojí za to, dát si prostor k zamyšlení. Pokud spojitosti zapadají, je možné pomocí dobrovolných rozhodnutí a změn v náhledu na sebe a své postoje ( především k sobě ), najít i cestu, jak se uzdravit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Co nám tělo říká - aneb Po stopách nemocí v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených109x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených7x
v Knihotéce83x
v Chystám se číst51x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech1x