Nejskrytější tajemství přehled
Lynn Sholes , Joe Moore
Cotten Stone série
Cotten Stonová , která s úspěchem pátrala v příběhu Spiknutí grálu po legendami opředeném kalichu, se nyní zůčastnila nalezení podivuhodné křišťálové desky, do níž jsou možná vryta slova samotného Boha. Večer po objevu však všichni její kolegové i argelogové spáchají brutální sebevraždu a Cotten začíná tušit, že svět začíná pohlcovat zlo. ... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2008 , Knižní klubOriginální název:
The Last Secret, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejskrytější tajemství. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se cetla krasne. Za tri dny jsem docetl posledni vetu. Konec byl i na me uz trosku moc prehnany, ale jako celek super :)
Náhodou velice pěkný příběh s hlubokou myšlenkou. Knížka se četla nádherně, stránky před očima jen letěly. :-) Žádné zbytečné zdlouhavé popisy, veškeré události děje jsou vylíčeny stručně, výstižně, přesto velice barvitě. Děj se při čtení odvíjí jako film. Dlouho na Nejskrytější tajemství nezapomenu. :-) Jen škoda, že u nás nevyšlo třetí volné pokračování s názvem Projekt Hádes.
Všem, kdo mají rádi napětí, dobrodružství a tajemno, mohu jen doporučit!
Kniha Nejskrytější tajemství v seznamech
Celkem dobrý thriller. Ale bohužel JEN dobrý. Konec mi přišel až příliš přitažený za vlasy. Možná je dobře, že další díly v češtině nevyšly, neboť v nejlepším se má přestat.