JLA: Spravedlnost: Kniha první přehled

JLA: Spravedlnost: Kniha první
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373812/bmid_jla-spravedlnost-kniha-prvni-Zod-373812.jpg 4 61 61

DC komiksový komplet série

< 33. díl >

Spravedlnost: Kniha první (Justice č. 1-6): Jsou to největší superhrdinové světa. Jenže jak se proslulá Americký liga spravedlnosti brzy poučí, hrdinové nejsou jediní, kdo se dokáže spojit, aby dosáhl společného cíle. Zdá se, že se největší kriminální mozky světa rozhodly spolupracovat, a jejich překvapivý plán by mohl lidem přinést víc dobra, než se kdy podařilo Lize! More Fun Comics Vol 1 č. 73: Když neozbrojenou loď na humanitární misi zasáhne torpédo, dostane se jí pomoci z nečekané strany. Z hlubin se jako pradávný vodní bůh vynoří hrdina Aquman.... celý text

Komiksy
Vydáno: , Eaglemoss Collections , BB art
Originální název:

JLA: Justice: Part 1 , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize JLA: Spravedlnost: Kniha první. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Luigi1
08.04.2024 5 z 5

Tento díl se povedl a dobře četl

Hor89
06.01.2023 3 z 5

První díl komiksu zaujme hlavně svojí výtvarnou stránkou - příběh je sice docela dobrý, a na rozdíl od většiny superhrdinských komiksů i uzavřený, ale to nejlepší na něm jsou kresby od Alexe Rosse. Kresba je opravdu nádherná a detailní. Škoda jen zbytečného rozdělení příběhu na dvě části. Doufám že komiks v budoucnu znovu vyjde s oběma díly v jedné knize (a nejlépe ve velkém formátu).


Kopta
29.08.2021 4 z 5

Po dlouhé době návrat ke komiksům a k DC universu konkrétně. Za mě fungující děj, který občas trochu chaoticky skočí do překombinovanosti a možná spousty věcí úspěchá, takže se člověk i bojí, zda se vše dokáže vysvětlit a nebyl by zapotřebí i třetí díl. Možná, že ano, ale i přesto tato soustava fungovala. Je zajímavé, že příběh dokáže být dost drastický a brutální i na DC poměry, ale i tak nedochází k přímé explicitnosti. Už jenom z tohoto důvodu bych doufal, že DC někdy vytvoří normální filmový svět, protože toto by vypadalo v zjednodušené verzi velice dobře. Alespoň námět je skvělý.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha JLA: Spravedlnost: Kniha první v seznamech

v Přečtených71x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech3x