Superman: Pro zítřek: Kniha druhá přehled

Superman: Pro zítřek: Kniha druhá
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328749/superman-pro-zitrek-kniha-druha-Xy5-328749.jpg 3 85 85

DC komiksový komplet série

< 10. díl >

V prvním díle zmizely miliony lidí beze stopy. Není nikdo, koho by se tajemná událost nedotkla - a ni Superman není výjimkou. Jeho životní láska, Lois, je pryč. V druhém díle se Muž z oceli pomalu blíží k odhalení tajemství Zmizení a k setkání s bytostí, která za ním stojí. Ale kam až je Superman schopný zajít, jen aby dal věci znovu do pořádku? A dokáže ho Wonder Woman zastavit? Co všechno je schopný udělat „pro zítřek"? V první knize se musel Superman vyrovnat se svou ztrátou a byl přinucený přijmout fakt, že ani ten největší superhrdina světa nemůže zachránit každého. Ale v druhém díle se objevuje naděje... a Superman se nezastaví před ničím na své cestě za záchranou světa... a znovunalezení své lásky. Přinášíme vám druhou část příběhu, který znovustvořil Supermanův mýtus.... celý text

Komiksy
Vydáno: , Eaglemoss Collections , BB art
Originální název:

Superman: For Tomorrow: Volume Two , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Superman: Pro zítřek: Kniha druhá. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Luigi1
02.04.2024 3 z 5

Kresba opět výborná ale toby bylo tak všechno

Marcel25
14.02.2024 3 z 5

Akože odpoveďe som po prvom dieli dostal ale neviem, či som spokojný. Na jednej strane chápem asi zámer scenáristu o zahlbenie sa do duše Supermana, na druhej je to tak neskutočne otravné a sebalútostivé, až ma to iritovalo. DIalógy sú odfláknuté a podriadujú sa snahe o psychologickejší príbeh, ktorý je za mna prvotlánovo psychologický. Jednoduchší, priamočiareší ale aj osobnejší a ucelenejší Superman: Utajený počiatok ma bavil viac.


sgjoli
07.08.2022 2 z 5

Tedy, už ani ten první díl tohoto příběhu mne příliš nenadchl a tento svazek to bohužel příliš nevylepšil.
Líbí se mi ta kresba, ta je vynikající, ale za mne prostě hapruje zpracování toho příběhu po scénáristické stránce. Superman se pořád utápí v sebelítosti a za mne je to už za určitou hranou snesitelnosti, je to hrozně ukňourané. A Lois Laneová, která se tu konečně objevuje, už není ta úžasná badass hrdinka od rány a s prořízlou pusou, která mne tak moc bavila v Utajeném počátku. Většinu knihy v tomto případě působí jako ustrašená křehotinka, což mi k ní prostě děsně nesedí.
Jinak zápletka samotná příliš nepřichází s odpověďmi na otázky z předchozí knihy, spíš se to děsně točí v kruhu a je to děsně zamotané. Kniha jako celek působí hrozně nekompaktně. Na mne to dělalo dojem, že ten příběh byl spíchnutý horkou jehlou - jako že tam autor do toho chtěl namontovat co nejvíc, ale nějak to neukočíroval. Vznikl tak z toho neuvěřitelný chaos, aspoň pro mne. A je to škoda, protože Supermana jako postavu mám jinak docela ráda.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Superman: Pro zítřek: Kniha druhá v seznamech

v Přečtených111x
v Doporučených1x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

komiksy superhrdinové DC Comics Superman

Autoři knihy

Brian Azzarello
americká, 1962
Robert Bernstein
americká, 1919 - 1988