Démon stínů přehled

Démon stínů
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/307886/bmid_demon-stinu-3hi-307886.jpg 4 121 121

Dcery světla a temnoty série

1. díl >

Lea a Sára jsou sestry – dvojčata. Celý život táhly za jeden provaz a nikdy by je nenapadlo, že jejich pouto dokáže někdo přetrhnout. Když se Sára dozví, že má čarodějnické schopnosti a že je součástí magického světa, o jehož existenci neměla dosud potuchy, rozhodne se, že před ním svoji sestru uchrání. Pod vedením svého nového učitele, strážce Lukáše, se začne učit používat kouzelnou moc. Dřív, než své nadání ovládne dokonale, však zasáhne zlo. Její sestru napadnou démoni a dívky jsou vtaženy do víru boje mezi světlem a temnotou. Do světa plného stínů, tajemství a zla, ze kterého nikdo nedokáže odejít bez šrámů na duši…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Démon stínů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Euwen
05.09.2023 4 z 5

Kniha jako celek se mi líbila, sice mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak to dostalo spád. Přesto mi přišlo, že by to celé chtělo ještě trochu učesat. Zhodnotila bych to jako oddechovku, co nenadchne, ani neurazí.

Nejvíce jsem si oblíbila postavu Lei, kvůli které jsem vlastně knihu četla. Chtěla jsem vidět, jak si autorka pohrává s rozhraním, kdy se v ní probouzí zlo, se kterým se pokouší bojovat. Další díly si určitě přečtu ze zvědavosti. Jen mi uniklo, že by se mezi Sárou a Lukášem jednalo o romantickou linku.

ElessaRiverbow
31.08.2023 3 z 5

Neurazí, nenadchne. Už od začátku se to táhlo, hlavně kvůli extrémně dlouhým kapitolám. Další problém, co jsem s nimi měla, že se tam neustále měnily "pohledy". Příběh byl zajímavý, ale začetla jsem se až někdy před polovinou. Sára byla průměrná postava, nějak jsme si k ní moc nevytvořila pouto. Lea avšak byla zajímavější a sympatičtější a celkově mnohem lepší. V knize se objevovalo hodně překlepů a chyb, které mě brzdily ve čtení. Také hromadu věcí, které nejspíše měly být pro čtenáře překvapením, byly zjevné už od začátku, takže mě nic nepřekvapilo. Přesto jsem ale zvědavá na pokračování.


sidonka
31.03.2023 2 z 5

Začátek mě nadchl a jak fantazy moc nemusím, tak se to dalo, ale že bych se k tomuto žánru vracela to asi určitě ne

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Démon stínů v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených178x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených13x
v Knihotéce125x
v Chystám se číst180x
v Chci si koupit61x
v dalších seznamech8x