Deadpool se žení přehled

Deadpool se žení https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361323/mid_deadpool-se-zeni-FDq-361323.jpg 4 80 80

Deadpool série

< 5. díl >

Není to sen! Není to alternativní realita! Deadpool vážně míří do chomoutu! Kdo bude ta šťastná? Rozhodně počítejte s tím, že na svatbu dorazí všichni... včetně těch nejzásadnějších Deadpoolových scenáristů. A nesmíme zapomenout ani na časem cestujícího Hitlera a tajemství ztracených Deadpolových komentářů.

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew
Originální název:

Wedding of Deadpool , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deadpool se žení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

ArkAngel
22.07.2022 1 z 5

Obrovský slepenec různých příběhů, které na sebe nijak nenavazují, ale mají ukázat bohatou minulosti Deadpoola ku příležitosti jeho svatby. I mezi těmito příběhy se najdou zábavné kousky a u Hitlerovy "sebevraždy" se musí usmát snad každý, ale ať už sešitově nebo obecně jako kniha to moc dobře zvládnuté není. Deadpoolův příběh to nijak extra nerozšíří, tedy až na to, že si vezme svou největší femme fatale.

fvalek
10.04.2022 2 z 5

Tak na to, jaký velký event jsem touhle svatbou očekával, to bylo jedno velké zklamání... Deadpoolova svatba sice pěkná, ale ty přípravy byly vcelku zoufalé a jednotlivé krátké skečovité komiksíky o jeho bejvalkách žádnou slávu neudělaly. Navíc celému dílu zoufale chybí humor, je extrémně tlustý a nudný a měl jsem docela problémy ho dočíst. S Deadpoolem to mám jako na houpačce, ale zrovna tenhle díl byl vážně utrpení. A to je obálka v knize rekordů, a ani to nepomohlo... Sice je dobrý nápad udělat různé příběhy různých autorů, ale nezaujal mě asi ani jeden, a to nemám nějaký předsudek, vážně jsem se těšil a nakonec toto. bez komentáře raději, příští díl už snad bude mít nějaký ucelený příběh a smysl.


Disease
16.06.2020 3 z 5

Škoda, že to nepokračovalo v intencích prvního sešitu, který byl hodně dobrý. Nápad s epizodkama od bývalých scénáristů v pohodě, ale kvalita proměnlivá. Retro sešit s Hitlerem parádní.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Deadpool se žení v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených100x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených3x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x