Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna přehled

Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455213/bmid_kompletni-prvni-sezona-sesity-1-13-ZlL-455213.jpg 4 27 27

ZÁZRAKY SE DĚJÍ! Rok 2015 se nesmazatelně zapsal do historie českého komiksu. Na stáncích se objevil první sešit pravidelně vycházející komiksové superhrdinské série, odehrávající se v českém prostředí, což bylo do té doby pokládáno za nemožné. Odstartovala se tak nová éra. A nejen to! Autoři Petr Macek a Petr Kopl dokázali více než dva roky konkurovat zavedeným hrdinům exportovaným ze západu. Nyní máme možnost si první sezónu vychutnat pohromadě. Při pokusu odčerpat pomocí moderní technologie tajemnou energii z prastarého golema došlo v Národním muzeu k nehodě. Mladý student David Daneš, který se k incidentu připletl, byl při explozi vystaven neznámému záření, jež mu dodalo nečekané schopnosti. Jaké přesně a na jakém principu fungují, teprve poznává. Protože se ale postavil na stranu práva a pořádku, pro veřejnost je teď superhrdina: ZÁZRAK!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Kopta
18.10.2023 5 z 5

Musím říct, že jsem se dlouho takto u čtení komiksu necítil. To, že by to mohlo být dobré jsem nepochyboval. Ale až takto, ne. Něco, co má příběh (dobrý navíc, i když v nuancích nedořešený), spád, dynamiku a neuvěřitelně dobré odkazy. Navíc jsem zažil i husí kůži, co se mi dlouho u komiksu nebo literatury celkově nestalo. V maličkostech hapruje, ale jinak absolutní pecka. Povinná četba mezi komiksy.

simon9946
16.04.2022 5 z 5

Český komiks, který překonává dnešní marvelovky. Nejdříve jsem si ho koupil kvůli tomu, že tam byl i Pérák a neměl jsem od toho takové očekávání. Komiks mě ale příjemně překvapil. Kresba je za mě takových 8.5/10. Spíše se mi velmi líbilo zakomponování českého (především pražského) prostředí. Postavy byly také dobře napsané, ale spíše se mi líbily ty nápady na různé charaktery. Můžu jedině doporučit, ocení snad každý Pražák.


Nanaho
09.04.2022 5 z 5

Jo, tak tenhle komiks mě hodně bavil. Příběh a využití českého prostředí a české historie je dokonalé. Kresba povedená. Jak říkám, tohle jsem si užil, škoda, že nevycházelo déle :-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (43. týden)

18.10.2020


Citáty z knihy (6)

Ustupte! Něco mi říká, že budou lítat zuby!


Tvé síly nesmí sloužit jako nástroj pomsty!


I nezdary jsou malá vítězství. Připravují tě na další výzvy.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce20x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech1x

Autoři knihy

Petr Macek
česká, 1981
Petr Kopl
česká, 1976