Příběhy nehorázný primadony přehled

Příběhy nehorázný primadony
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278884/bmid_denik-mimonky-10-pribehy-nehorazny--z6P-278884.jpg 4 127 127

Nikkiina NOČNÍ MŮRA se stala skutečností! Její rivalka MacKenzie jí totiž ukradla deníček! Co když všem vyslepičí její mega tajné myšlenky a pocity?! Brzy se ale ukáže, že se královně KCO partičky zachtělo něco víc, než si jen přečíst zápisky své úhlavní mimoňské nepřítelkyně – prostřednictvím deníku ji touží zasvětit do svého FANTASTICKY ÚCHVATNÉHO života nejoblíbenější holky na škole. Co si doopravdy myslí o Nikki a jejích exotských kámoších? A jak se své rivalce pokusí překazit vztah s Brandonem tentokrát?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Tales from a Not-So-Dorky Drama Queen , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy nehorázný primadony. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

Proste_kniha
06.04.2024 5 z 5

Milujuuuuuu! Skvělý. Nemám co dále dodat. Souhlasím s komentářem: nakavusterezou. Mac je ohromně gigantická kravička (nevím jak ji nazvat slušněji)

Michelle13
01.04.2024 4 z 5

Když mě chytla čtecí krize, rozhodla jsem se přečíst dětskou knihu. A chybu jsem rozhodně neudělala. Od autorky jsem zatím nic nečetla takže tohle pro mě byla její první kniha. Poprvé jsem se seznámila s Nikki a jejím dobrodružstvím. Pohltilo mě to svou veselou a dobrodružnou atmosférou.

Příběh nám přináší napětí, zvraty a smich. Když Nikki zjistí, že její deníček byl ukraden její rivalkou MacKenzie, začne se dít opravdu veselo. Autorka nám vytvořila komické situace a dialogy a musím vám potvrdit, že se budete smát až do poslední stránky.

Co mě na téhle knize bavilo byly kresby. Měla jsem občas nutkání si to i vybarvit. Pokud bych se měla vyjádřit k příběhu tak mě bavilo to jak se hlavní postavy dost často hádaly. A taky to jak se snaží Nikki získat svůj deníček zpět.

Autorka nám umožňuje nahlédnout do myšlenek a pocitů nejen Nikki, ale i jejích přátel, což přidává příběhu na hloubce a zajímavosti. Tím, že je kniha pro mládež tak to není jen zábavnou četbou, ale také nabízí důležité učení o přátelství, odvaze a sebevědomí. Je úžasné vidět a sledovat, jak se Nikki vyrovnává s obtížnými situacemi a jak roste jako osoba.

Rozhodně mohu doporučit každému kdo má rád humor a věřím, že pokud se mi do ruky dostane další kniha tak si ji určitě přečtu. Bavilo mě to a četlo se to dobře a rychle. Takže pokud hledáte knihu pro své dcery, které začínají číst tak běžte do této série.


nakavusterezou
29.12.2023 5 z 5

Ježiš, to bylo skvělý! :D
Mac je pěkná mrcha!!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Příběhy nehorázný primadony v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených203x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených9x
v Knihotéce21x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x