Lovec králíků přehled

Lovec králíků
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324375/bmid_lovec-kraliku-plq-324375.jpg 4 3365 3365

Joona Linna je už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou. A teď ho odvezli na tajnou schůzku. Po vraždě jednoho ze švédských ministrů totiž policie potřebuje, aby jí pomohl vypátrat a zastavit pachatele, který nejspíš plánuje další vraždy v politických kruzích. Policie pracuje s verzí teroristického pozadí případu, Joona však tuší, že oběti, kterých bude brzo víc, spojuje cosi jiného. On i Saga Bauerová musejí pracovat tajně a proti rozkazům svých nadřízených, aby vraha zastavili dřív, než bude příliš pozdě. Hříčka osudu nečekaně postaví do centra dění populárního kuchaře Rexe Muellera. Má v plánu poprvé se postarat o svého syna Sammyho. Ale místo tří týdnů dovolené ho čeká děsivý boj o přežití. Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o králících, dejte se na útěk, protože právě tu slyšely všechny oběti před smrtí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Host

Kaninjägaren, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec králíků. Přihlašte se a napište ho.

martianekk
včera 3 z 5

Další Keplerovic vysoce kvalitní kniha. Úžasně komplikovaný, napínavý a psychologicky propracovaný thriller. Celá série pro mě nemá chybu.

Ivajda
předevčírem 5 z 5

Poslouchám tuhle skvělou sérii v podání pana Rímského a jako vždy jsem spokojena. Díky jeho hlasu je dílo podle mě pozvednuto ještě o level výš. A že je to dokola? Mě naopak baví hádat, kdo z postav bude tentokrát ten padouch, ani teď jsem nebyla příběhem zklamaná.

Murlock77
22.10.2024 3 z 5

(SPOILER) Když už Keplerovci napíší trošku uvěřitelný příběh s trošku uvěřitelnými zápletkami, pokazí to zbytečně prodlužovaným závěrem, kdy se musíme prodrat citovými výlevy otce a jeho syna, kteří si k sobě po letech hledají cestu. Do toho kniha obsahuje nadměrné množství sexuálních scén, což se tedy děje i v předchozích dílech, nicméně tady až bije do očí, jak je to zbytečné, pro příběh nedůležité a je to tam jen proto, aby to tam prostě bylo.

Odhalení vraha nepřinese kýžený "wow efekt", kvůli kterému detektivní příběhy čtu, a samozřejmě nechybí už keplerovské klišé o tom, jak Joona z různých důvodů nemůže vyšetřovat.

Asi proto, že jsem měl mezi touto a poslední přečtenou knihou Keplera patřičný rozestup, nehodnotím vyloženě špatně, kniha je pořád napsaná velice čtivě. Nicméně před dalším dílem je v plánu další delší přestávka, protože se jednak obávám, že Kepler od struktury svých románů neupustí, a jednak se bojím toho, že další kniha dějem -vzhledem ke konci Lovce králíků - nebude až tolik zajímavá. 3,5/5

20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017

11.01.2018

10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze (červenec)

17.07.2017

Aktuální stav Čtenářské výzvy 2017

06.07.2017

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2017 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)

Kniha Lovec králíků v seznamech

v Přečtených5 385x