Domek u lesa přehled

Domek u lesa
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502770/bmid_domek-u-lesa-kTg-502770.jpg 4 86 86

Román plný lásky, tajemství a vzpomínek. Těhotná Megan nechce stále jen truchlit nad smrtí svého snoubence, proto se vrhá do práce na vysněném projektu: touží vrátit původní velkolepost Zimní vilce, kterou nechal vystavět její prapradědeček na pobřeží Virginie. Z domu se má stát turistická atrakce, kterou Cape Hudson, město plné jižanské historie, rozhodně potřebuje. Oporou se jí stanou nejen místní obyvatelé, ale hlavně jeden přítel z dávné minulosti. Ve správcovském domku u lesa objeví v utajené skrýši staré dopisy, v nichž se před jejíma očima začne odvíjet podmanivý životní příběh mladé ženy, která se na cestu za svými sny vydala už před celým stoletím. Megan se s každým dalším dopisem nechává unést do jejího fascinujícího světa plného mnoha rodinných tajemství. Ale svá tajemství má i Megan…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Spring House , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domek u lesa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Joyce24
07.04.2024 5 z 5

Je to vlastně takové volné pokračování Domu v zátoce, kdy se dozvídáme něco víc o nejmladší sestře Claire a současně prožíváme s Megan její poslední týdny před porodem, kdy se pustila do renovace Jarního domku. Moc pěkné čtení, těším se na další knihy od této autorky.

Medvědářka
17.03.2024 4 z 5

Je to román plný lásky, tajemství a vzpomínek.
Vracíme se zde na Cape Hudson na pobřeží Virginie. Zimní vilka, kterou známe z knihy Dům v zátoce , má novou majitelku, která potřebuje pomoci s její renovací a také s renovací Jarního domku. S tím jí pomáhá mladá nastávající maminka Megan, naše hlavní hrdinka.
Megan je zapálená pro historii a tak není divu, že jí takový projekt nadchne. Když pak začnou objevovat tajemství Jarního domku, historie jako by začala ožívat s nimi. Co ukrývají za příběh dopisy a deník, který najdou v tajné skrýši? A co za tajemství má sama Megan?
Jak jsem psala už v úvodu, kniha čekala dlouho na své přečtení, aby přišla v tu správnou chvíli.
Vracíme se na známá místa a ke známým postavám z předchozí knihy. Opět tu máme dva pohledy na celý příběh. Současnost se prolíná s minulostí a my opět víc poznáváme rodinnou historii Megan a Lucy.
Ne vždy to bylo veselé čtení, ale příběh byl tak jemně napsán, že se ty smutné chvíle zdáli jako takové zatřepetání holubích křídel, aby převážila radost.
Přijde mi, že náš příběh má otevřený konec. Že by se dalo napsat ještě víc, protože otázek je stále spousta, ale odpovědí méně. Možná nám to autorka jednou sama poví další knihou, ale kdo ví. Třeba je to jen můj pocit.


Ludmila91
23.02.2024 5 z 5

Krásný příběh plný napětí, tajemství .od hezky napsáno

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Domek u lesa v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených109x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených4x
v Knihotéce123x
v Chystám se číst125x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

romantika Virginie (USA) staré domy anglické romány

Autorovy další knížky

2021  86%Dům v zátoce
2021  83%Staré sídlo
2022  83%Domek u lesa
2024  84%Světlo nad oceánem