Čarodějka přehled

Čarodějka https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/185940/draci-oci-carodejka-185940.jpg 4 344 344

Dračí oči série

1. díl >

Učit se tančit, vyšívat a jak být hezká? To není nic pro princeznu Elenu. Chce bojovat po boku bratrů a prožívat velká dobrodružství. Ani se nenaděje a její sen se začne stávat skutečností. Osudové setkání s rudým drakem Ašrakem změní malé princezně život. Musí opustit svůj domov a odjet k elfům do kouzelného lesa, kde se má naučit ovládat a hlavně skrývat magii, která jí koluje v žilách. Nejde však o žádnou prestižní školu pro mladé dámy... Dokáže Elena čelit všem změnám a nástrahám osudu, které na ni čekají? S pomocí mladého draka Charlika a svérázného přítele Michaela na to nebude sama. Bude to však stačit? Nepůjde totiž jen o ni, ale o budoucnost celého světa!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarodějka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (86)

Ailee
02.02.2024 3 z 5

Za tři, ale hodně slabé tři. Pardon, ale kolik že to Eleně je? Osm? Jasně, proč ne. Já umět to co ona a být tak výřečná v jejím věku, tak dnes kandiduju na prezidenta. Superman, Herkules, Black Widow nebo Hermiona s Eragonem v jednom? Marry Sue jak vyšitá. V osmi, upozorňuji. A že je to určené pro mladší, to opravdu neomlouvá. Zajímavých bylo asi tak posledních 50 stran, zbytek se musel přetrpět a jen obracet oči v sloup.

Nuttelka
21.01.2024 4 z 5

Po delší době jsem zase sáhla po fantasy, nic jsem neočekávala a o to víc jsem zase ráda, že mě poslech bavil a prostředí s Elenou se mi moc líbilo.. Sice jsem si chvíli zvykala na interpretaci Vandy Hybnerové, ale pak už si to hezky sedlo. Nejvíce se mi líbily pasáže s drakem Ašrakem, jsem ráda, že jej hlasově odlišili :-) Krásná pohádka, doufám, že se pokračování v audio podobě brzy dočkám..


ValiPages
26.11.2023 1 z 5

Tahle knížka mě ale tolik zklamala! Děj mě vůbec nepohltil a bylo mi fuk jak to bude pokračovat. Dokonce jsem to vzdala a nedočetla. A ani mě nezajímá jak to skončí. Ale možná to někdy dočtu a řeknu si , že jsem udělala chybu, že jsem to tak odsoudila. Proto tomu dávám aspoň jednu hvězdičku pro případ, že jsem to odsoudila moc brzy a že by se mi to nakonec trochu zalíbilo. Možná, že to bylo tím, že hlavní hrdinka byla mladší než já a to mě většinou trochu nudí. Ale podle ostatních recenzích je oblíbená tak je možná problém jenom ve mně.
Každopádně ráda bych vás poprosila, pokud jste si přečetli mojí recenzi, klikněte prosím na like ne z důvodu že se vám to líbilo, ale abych věděla, že si někdo přečetl mojí recenzi. Moc mě to potěší a moc děkuji :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. týden)

23.02.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čarodějka v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených521x
ve Čtenářské výzvě51x
v Doporučených48x
v Knihotéce196x
v Chystám se číst237x
v Chci si koupit53x
v dalších seznamech6x