Drobné protislužby přehled

Drobné protislužby https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504977/bmid_drobne-protisluzby-V3r-504977.jpg 4 79 79

Ellerie Downingová žije v poklidném městečku Amity Falls – místě obklopeném pěti úzkými vrcholky temných hor a neprostupným lesem, z něhož dřívější obyvatelé v dávných dobách vyhnali ďábly a temné síly. Dodnes do tohoto kraje mnoho lidí nezavítá. Když se však ztratí zásobovací karavana, místní se začnou obávat, že se vrátily nestvůry, které kdysi tento kraj ohrožovaly. S příchodem zimy město sužují další nevysvětlitelné katastrofy. Vše nasvědčuje tomu, že na vině je kmen mystických bytostí obývající přilehlé lesy. Přízraky, které slibují, že za drobou protislužbu splní místním ta nejniternější přání. Jejich skutečné záměry jsou však mnohem zlověstnější a Ellerie musí závodit s časem a zachránit svou rodinu i chlapce, kterého miluje, dřív, než celé Amity Falls shoří v plamenech. Od autorky bestselleru Dům soli a smutku. Doporučený věk 13+... celý text

Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

Small Favors , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drobné protislužby. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Sixtínka
20.02.2024 5 z 5

Kniha ma upútala svojou krásnou obálkou, anotácia vo mne vzbudila ešte väčší záujem a samotný príbeh prekonal všetky moje očakávania. Nemám mu čo vytknúť, len by som si v ňom želala o čosi viac Whitakera. :)

MíšaS.
25.01.2024 5 z 5

Autorka opět nezklamala. Skvělá atmosféra, parádně vykreslené charaktery, trocha romantiky, trocha "hororu" a nesmím zapomenout na krásnou obálku, která mě v knihkupectví upoutala na první pohled. Až pak jsem si uvědomila, že jsem od ní četla Dům soli a smutku a bylo rozhodnuto, kniha jela se mnou domů.
Já jsem spokojená, dostala jsem, co jsem chtěla a byla jsem čtenářsky uspokojena ;)


MichelleKing
11.12.2023 1 z 5

Slíbili mi knihu s děsivou atmosférou, ale místo toho jsem si nainstalovala domeček v prérii, který byl tak strašně nudný, že jsem se nemohla dočkat, až bude konec. Je to také velmi předvídatelné a nic na tom nebylo „temné“ ani „strašidelné“ a to pochází od někoho, kdo nemá rád ani jednu z těchto věcí. Každopádně jsem docela zklamaná. Opravdu "zvláštní" pohádka.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023


Tichý pláč, Papírový palác a další knižní novinky (9. týden)

26.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Drobné protislužby v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených83x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených6x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst128x
v Chci si koupit44x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

lesy romantika maloměsto

Autorovy další knížky

Erin A. Craig
americká
2020  77%Dům soli a smutku
2023  84%Drobné protislužby