Dům plný temnoty přehled

Dům plný temnoty https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464193/bmid_dum-plny-temnoty-QGE-464193.jpg 4 141 141

TEMNÝ PSYCHOLOGICKÝ THRILLER O RODINĚ OPŘEDENÉ PAVUČINOU LŽÍ… Margot a Myron Spielmanovi se ve snaze uniknout před dlouhými stíny minulosti přestěhují do idylické čtvrti města Cleveland, kde koupí opuštěné sídlo Rawlingswood. Doufají v nový začátek, brzy však zjistí, že také dům má své duchy minulosti… a jsou možná ještě horší než ti jejich. Už samotnou renovaci provází série nehod a zranění, a když se Spielmanovi do sto let starého sídla konečně nastěhují, začnou jejich problémy rychle narůstat. Krásná fasáda se postupně odlupuje a odhaluje prohnilé srdce Rawlingswoodu a historii poznamenanou vraždou a zradou. Kdosi nebo cosi Spielmanovy sleduje na každém kroku a jejich vlastní tajemství a lži už není možné dál skrývat. Napětí v rodině narůstá a hrozí, že se budou temné události opakovat. Margot s Myronem se musejí postavit vlastním přízrakům i pohřbeným tajemstvím Rawlingswoodu a to dřív, než se jim dům stane osudným. ______ Pro fanoušky klasického románu Dům na kopci od Shirley Jackson.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

No One's Home , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům plný temnoty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

Deia
12.03.2024 4 z 5

Na túto knihu som bola zvedavá, aj keď očakávania som nemala veľmi vysoké, keďže strašidelné domy ma síce bavia, ale nikdy to nie je úplne ono. A to je prípad aj tejto knihy. Bavilo ma to čítať, čítalo sa mi to dobre, v podstate som ju prečítala na jeden záťah. Ale že by som mala zimomriavky alebo nejaké nepríjemné pocity, to zas nie. Bola som zvedavá, čo sa skrýva za tým strašením, ale strašidelné to nebolo. Veľké mínus boli postavy, hlavne Myron s Margot, keďže obaja mali problémy ku ktorým sa stavali veľmi nezodpovedne a nedospelo. Ich syn Hunter bol fajn, aspoň on sa správal na svoj vek. Kapitoly z minulosti, ktoré ukazovali rodiny bývajúce v dome predtým ma tiež bavili a bola som zvedavá, k čomu to celé dospeje. Mnohé zvraty som neočakávala, aj keď ani jeden nebol taký, že by ma postavil zo stoličky. Ale celkovo ma kniha bavila a dostala som od nej to, čo som čakala, príjemné oddychové čítanie.

mischamys98
04.01.2024 2 z 5

Kniha mě moc nezaujala. Některé kapitoly se mi četly hůř, jelikož nebyly moc záživné - neustále jsem odbíhala myšlenkami a musela jsem se vracet. Co se týče postav, nebyla mi žádná vyloženě sympatická. Znovu už knížku určitě číst nebudu a myslím, že mi v paměti příliš dlouho neutkví. Z té spousty knih o strašidelných domech, které jsem přečetla, je za mě tahle nejhorší.


Vesper001
29.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Dokud věříte na strašidla, je strašení dost strašidelné. :) Ale když později zjistíte, že třeba svatý MIkuláš je převlečený dědeček a dárky pod stromeček dávají rodiče, jste trochu zklamaní, i když jste to třeba tušili. Protože zmizí kouzlo a prostor pro fantazii. A tady je to stejné. Jakmile se ukáže, že duchové nejsou tím, čím se zdají být, najednou vás už tak moc nezajímá, čím skutečně jsou.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Temný psychologický thriller o rodině opředené pavučinou lží…

06.04.2021


Knižní novinky (12. týden)

21.03.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dům plný temnoty v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených171x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených4x
v Knihotéce153x
v Chystám se číst174x
v Chci si koupit53x
v dalších seznamech5x