Dvůr trnů a růží 1–3 (box) přehled

Dvůr trnů a růží 1–3 (box) https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395414/bmid_dvur-trnu-a-ruzi-box-3lU-395414.jpg 5 152 152

Série Dvůr trnů a růží v jednom boxu. Když devatenáctiletá lovkyně Feyre zabije v lese vlka, zaútočí na ni podivný tvor. Odvleče ji do svého doupěte, které se ukáže být jiným světem. Tam zjišťuje, že tajemným únoscem je jedna z nesmrtelných bytostí, které kdysi vládly světu. Nenávist se postupně mění v lásku. Feyre čeká těžký úkol – musí přijít na způsob, jak zachránit tajuplný svět i svého únosce. ! Jak upozorňuje i sama autorka, tato série obsahuje velmi explicitní erotický obsah. Řeší se zde znásilnění, násilí na ženách, psychické problémy, promiskuita, diskriminace, problémy s alkoholem, potrat a traumatický porod, smrt blízké osoby, válka, traumata z dětství a spousty dalších věcí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvůr trnů a růží 1–3 (box). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Dizzy3
09.02.2024 5 z 5

Tyhle tři knihy by se měly prodávat s varováním, protože jakmile začnete číst, jste ztracení navždy. Je to jako droga a vy budete závislý, posedlý a budete chtít víc a víc ! Roztrhá vás to na cucky a zase spojí v totální euforii. A jakmile dočtete, nebudete vědět co se životem a já ten příběh miluju a dala bych cokoliv kdybych si ho mohla přečíst znovu jako poprvé..

terez.book
02.10.2022 5 z 5

Do této knižní série jsem šla s obrovským očekáváním. Když se řekne knižní kategorie fantasy young adult, téměř každý knihomol zmíní sérii "Dvorů". Dle mého vkusu bych ani neřekla že jde o tuto kategorii, naopak mám dojem že by se to mělo prodávat na občanku +18 některé scény byly dost detailní, takové 50 odstínů šedi s vílami a kvalitnějším příběhem .
Musím vyzdvihnout jednu věc. Autorka vám dokáže lusknutim prstu znechutit kladnou postavu a stejně tak ze záporáka udělat miláčka.. A vy s ní prostě bez řečí budete souhlasit.
Z prvního dílu jsem byla ze začátku trochu v rozpacích a nechápala co na tom ostatní vidí. Občas ne moc logické situace namíchané s vykradeným námětem Krásky a zvířete. Ke konci se to slušně rozjelo, nabralo to na originalitě a s chutí jsem se pustila do druhého dílu.
Ten už byl o poznání daleko lepší. Autorka přidala kupu sympatických vedlejších postav. Nenudila jsem se jedinou stránku. Co vás jistě na této knize bude bavit nejvíc, je rozvíjející se romantická linka..
️Třetí díl bych klidně zvládla i kratší, přípravy na válku byly občas zdlouhavé. Pokud si ale zamilujete(a jakože určitě) hlavní postavy, délku knihy nějak ustojíte.


HadleysHope
03.09.2022 5 z 5

V tomto boxu se ty knihy lépe přechovávají. Neodolal jsem a své první tři příběhy jsem daroval, a pořídil si tento box. Má to i svou mincovní hodnotu, protože knihy jsem z boxu nevyndal, páč už jsem je četl. Zachovám boxu jeho panenství.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dvůr trnů a růží 1–3 (box) v seznamech

v Přečtených159x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených35x
v Knihotéce46x
v Chystám se číst45x
v Chci si koupit41x
v dalších seznamech3x