Emily v Paříži přehled

Emily v Paříži
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513807/bmid_emily-v-parizi-QbP-513807.jpg 3 25 25

Emily v Paříži série

1. díl >

Román podle první série oblíbeného seriálu z produkce Netflixu. Sedím v taxíku a srdce mi tluče tak rychle, až mám pocit, že brzy exploduje. Já, Emily Cooperová, jsem v Paříži! Všichni máme sny, a ten můj se právě plní. Když sníte tak usilovně jako já, je těžké přestat. Ulice Paříže se míhají kolem, jedna slavná památka střídá druhou, každá je nádhernější než ta předchozí. Dívám se na ně a musím se usmívat! Přesto se jedna moje část bojí. Bojí se, že sem nepatří. Bojí se, že pařížská realita bude jiná než sny…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Emily in Paris - Le roman de la série , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Emily v Paříži. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

LuciaSangster
31.03.2024 2 z 5

Kniha je inspirovaná první sérií se stejným jménem seriálu na Netflixu. Knížka vás provede stejným dějem. Příběh vypráví samotná Emily, takže si můžete přečíst její emoce i myšlenky, které bývaly často zajímavé.

Určitě doporučuji nejdřív vidět seriál, než se do knihy pustíte, protože autorka šetřila slovami, takže by vám spousta věcí nedošla. Já seriál viděla, takže jsem při čtení měla v hlavě přesně scény z něho.

Spíš je knížka stručný popis scén ze seriálu, ale zase na druhou stranu je to taková jednohubka pro zlepšení dne.
S grafikou celé knihy si vyhráli. Jak s obálkou, tak uvnitř v knize máte malé obrázky, které zdobí stránky. Na konci máte dokonce pár fotek ze seriálu.

Zklamalo mě to v tom, že to nebylo pořádně rozepsané. Hlavně jsme se nedozvěděli nic nového.

Michelle13
23.03.2024 4 z 5

Tato kniha je oslnivý román, který vás vezme na nezapomenutelnou cestu do srdce francouzské metropole. Kniha je inspirovaná první sérií stejnojmenného seriálu na Netflixu. Příběh Emily Cooperové, jejíž odvaha a nezdolný optimismus se stávají námětem vzrušujícího dobrodružství. Příběh začíná srdceryvně, když Emily usedá do pařížského taxíku a její srdce bije tak prudce, že lze až cítit tu elektrizující atmosféru. Autorka nás vtáhne do Emilyina světa, kde se sny mění v realitu a každá ulice má svůj vlastní příběh. Paříž se stává divadlem, na němž hrají hlavní roli slavné památky. Příběh vám vykouzlí úsměv na tváři. Je však třeba zdůraznit, že kouzlo této knihy neleží pouze v popisu malebného prostředí, ale také v nitru hlavní postavy. Emily je postavou, kterou si nelze neoblíbit. Její odhodlání, šarm a výjimečný smysl pro humor ji činí nezapomenutelnou. Autorka nám podává realistický pohled na to, jak se Emily vyrovnává s novými výzvami v cizi zemi, a to vše s gracií a elegancí, která je pro Paříž tak typická. Kniha se čte opravdu skvěle. Je to poutavý příběh, který nám připomíná, že každý sen se může splnit.


heja
27.12.2023 2 z 5

Ak by som nevidela seriál, z knihy by som teda toho moc nemala. Autorka extrémne šetrila slovami. jednoznačne odporúčam najprv pozrieť seriál a až potom čítať knihu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Emily v Paříži v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce63x
v Chystám se číst23x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

Paříž romantika vztahy život nový začátek přátelé podle filmu/seriálu

Autorovy další knížky

Catherine Kalengula
francouzská, 1972
2023  66%Emily v Paříži
2023  73%Emily v Paříži 2