Smrtící klon přehled

Smrtící klon https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116334/bmid_smrtici-klon-OOZ-116334.jpg 5 163 163

Eva Dallasová série

< 21. díl >

Na počátku je vražda a její obětí uznávaný newyorský plastický chirurg, dr. Ilcove. Případu se ujme poručík Eva Dallasová, drsná policejní vyšetřovatelka – a jen tak mimochodem manželka miliardáře –, která si poradila už s mnoha nebezpečnými zločinci. Jednou smrtí to ale neskončí a co víc – zdá se, že tentokrát nestojí proti policii vrah, ale vražedkyně. Ze stop DNA totiž vyplývá, že pachatelem je žena. Přesto je na ní něco podivného… Pozoruhodné skutečnosti vycházejí najevo i o zabitém lékaři a jeho ženě. Spustili snad společně projekt, na jehož konci stojí místo krásného nového života ošklivá smrt?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Origin in Death , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtící klon. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

Ulala
09.03.2023 5 z 5

Děsivé a více scifi. Po přečtení si raději ani nekladu otázku co všechno se v hlavách lidí může zrodit.

Senza Jenka
02.08.2022 4 z 5

(SPOILER) Bylo to pěkné, napínavé. Odhalit zavražděného nositele nobelovky, jako egomaniakálního doktora Frankensteina je pěkný motiv pro detektivku.
Jen psychologicky je to podle mého soukromého názoru mimo. Totožná genová výbava, dokonce ani totožná výchova, hypnóza, podprahové signály, výcvik a já nevím, co ještě byly nuceny podstoupit, nezaručují totožnou osobnost. Navíc byly tři a každá trávila jeden rok s rodinou a dva roky mimo. Dva roky zážitků a zkušeností jsou hodně, i kdyby si neustále navzájem všechno sdělovaly.
U klonů doktorů to bylo ještě víc mimo - to by museli zároveň vymyslet způsob, jak uchovat celou osobnost a pak ji implantovat do nového těla.


georginaa
23.10.2021 5 z 5

Vše se začíná proplétat, Eva musí přijít na to, proč zrovna žena se stala vražedkyní IIcových, co ji k tomu vedlo. Nachází určitá vodítka a jen je musí spojit , aby to dávalo smysl. Na druhou stranu je vynervovaná z příbuzných Roarka, kteří mají přijet až z Irska. Jenže Roarke vše zvládne tak, aby byla Eva co nejvíc v poklidu, přeci zná svou policistku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smrtící klon v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených287x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených11x
v Knihotéce170x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x