Město přeživších přehled

Město přeživších https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394016/bmid_evoluce-mesto-prezivsich-qnQ-394016.jpg 4 187 187

Evoluce série

1. díl >

Když Lucie a Jem spolu se skupinou dalších studentů cestují do Spojených států kvůli výměnnému pobytu, ani ve snu by je nenapadlo, co na ně čeká. Po nouzovém přistání letadla na letišti v Denveru si uvědomí, že svět, jak jej dosud znali, již přestal existovat. A to navíc nejspíše opravdu dávno. Přistávací dráha je zarostlá a letištní terminál opuštěný, nikde není ani živáčka. Město si bere zpátky příroda a na každém kroku na ně číhají všemožná nebezpečí. Zdá se dokonce, že se proti nim spikla i zvířata. Co se vlastně stalo? Během své nebezpečné cesty do centra města se dozvídají o nárazu komety a zničení civilizace. Stali se z nich jediní přeživší na ztraceném světě? A mají vůbec nějakou naději, když je proti nim nejspíše celá Země?... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Bookmedia
Originální název:

Die Stadt der Überlebenden , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město přeživších. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

MrBlueberry
21.05.2024 4 z 5

Plný a farebný koncept prostredia, kde sa príbeh odohráva. Dielo sa na to spolieha a ja to žeriem.
Je tam veľa čo objavovať a autor postupne v tých správnych dávkach púšťa túto plnku.
Príbehovo dielo nie je extra zaujímavé, no nesklame. Nemôžem povedať, že by som prežíval pri čítaní nejaké napätie, či náboj.
Nič menej je to príjemná séria. Dosť odpočinková. Moja myseľ sa mala čím zaoberať a nemusel som sa pri tom potiť námahou, ako pri iných B-čkových "Alternative history Fantasy."

renefer
15.03.2024 2 z 5

V první řadě musím říct, že nejsem cílovka. Žádná z hlavních postav není tak popsaná, aby byla možnost se s ní ztotožnit. Celkový nápad je dobrý, obálka volá přečti si mě, za to dvě hvězdičky, ale jinak jsem měla trochu problém, vydržet u příběhu do konce.


thezelda
10.03.2024 2 z 5

(SPOILER) Nejak jsem se stale nemohl zacist. A najednou jsem byl na konci. I pres natriskanost dejem mi kniha prisla takova prazdna. Postavy nezivotne, k nikomu jsem si nevytvoril zvlastni vztah. Vlastne ani nevim, proc bych mel nekomu fandit. Kdyz nejaka postava odesla, bylo me to jedno (kdo to vlastne byl?). Presto mi prislo, ze ke konci to zacina byt trochu zajimavejsi. Uvidime druhy dil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Město přeživších v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených264x
ve Čtenářské výzvě34x
v Doporučených7x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst109x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

sci-fi postapokalyptické romány

Autorovy další knížky

Thomas Thiemeyer
německá, 1963
2018  73%Město přeživších
2012  67%Nebra
2019  75%Věž zajatců
2020  77%Pramen života
2014  76%Koróna