Poslední hřebík přehled

Poslední hřebík
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488183/bmid_posledni-hrebik-OB7-488183.jpg 4 422 422

Fabian Risk série

< 6. díl

Finále bestsellerové severské krimi série s Fabianem Riskem! Vydírá. Zneužívá. Mučí. Znásilňuje. Dopouští se nejodpornějších věcí, aby dosáhl nejvyšších pozic. Jmenuje se Kim Sleizner a vede kodaňské policejní oddělení. Jeho bývalá podřízená Dunja Hougaardová shromažďuje v utajení důkazy o Sleiznerových zločinech. Nález mrtvol vysoce postaveného muže dánské rozvědky a neznámé ženy na dně jezera nedaleko Kodaně konečně umožní Dunje a jejímu týmu nastražit na Sleiznera past. A pak v Helsingborgu na opačné straně průlivu obdrží švédský detektiv Fabian Risk zprávu, která změní naprosto vše…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr

Den sista spiken, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední hřebík. Přihlašte se a napište ho.

Dixiii
22.10.2024 5 z 5

Stefan Ahnhem patří k mým oblíbeným autorům a i v tomto thrilleru prokázal, že je mistrem pera. Mělo to spád, napětí, dobrou zápletku a skvělé gradování. Spokojenost a velké doporučení celé série.

zdenek7Bcc
20.10.2024 5 z 5

Stefan mě opět nezklamal, sice začátek pomalejší rozjezd, ale pak se to rozjelo rychlosti blesku a byl konec. Krásně opět napsané a už se těším na další knížku která na mě už čeká

crazyjuan
05.10.2024 2 z 5

Já tedy nesdílím nadšení většiny recenzentů, za mě byl děj uměle natahovaný, těžko uvěřitelný a hlavní postava Fabian Risk už vyloženě otravná. Předchozí díly byly určitě lepší.

Nejprodávanější knihy minulého týdne (41.)

19.10.2022

Nejprodávanější knihy (40. týden)

12.10.2022

Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Poslední hřebík v seznamech