Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář přehled

Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400617/bmid_fantasticka-zvirata-grindelwaldovy--9JS-400617.jpg 4 521 521

KOKUSA s pomocí Mloka Scamandera zajala Gellerta Grindelwalda, ale mocný černokněžník opět unikl. Chce shromáždit své stoupence, aby vytvořil skupinu čistokrevných čarodějů, s nimiž by vládl celému světu. Ve snaze překazit mu plány požádá Albus Brumbál Mloka o pomoc. Ten nemá tušení, jaké nebezpečí mu hrozí, a tak souhlasí. Bitva je na spadnutí a hrdinové jsou v napjatém kouzelnickém světě podrobeni těžké zkoušce lásky a loajality.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Fantastic Beasts. The Crimes of Grindelwald: The Original Screenplay , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (84)

Avila
28.03.2024 5 z 5

Druhý díl je stejně jako první moc hezky graficky zpracován. A za mě musím říct ač jsem se z počátku už u prvního dílu bála toho že je kniha psaná formou scénáře tak mi to vůbec nevadí a naopak jsem se těšila a moc si čtení užila. Takže mohou jen doporučit.

_wejunkaa_
02.01.2024 5 z 5

První věc, kterou bych chtěla hned na začátku zmínit, je překrásné grafické zpracování knihy. Úvodní nákresy u každého z bloků mají své kouzlo, které dělá knihu opravdu nádhernou. Musím se přiznat, že jak se jedná už o druhý díl v této knižní podobě, tak se kniha četla pomalu sama. Kniha má pro mě velmi pomalý rozjezd ale až moc hektický a pro někoho zmatený konec. Rozhodně si ale kniha odnáší plný počet hodnocení a už nyní otevírám zatím poslední část této kouzelné série.


adela.hol
14.11.2023 3 z 5

První díl série jsem četla na začátku roku a nebyla jsem příliš nadšená. U tohoto dílu se moje pocity při čtení trochu zlepšily, ale stále to nebylo ono.

Jako milovnice Harryho Pottera jsem musela jít i do Fantastických zvířat. Upřímně jsem se bála formy scénáře, ale krátce před prvním dílem jsem četla HP a prokleté dítě a to se mi četlo samo. U této série, jak u prvního, tak druhého dílu, mi ale chvíli trvalo, než jsem se do té formy dostala.

Nejspíš to bylo i způsobené tím, že jsem neviděla filmy, které by mi zrovna tady pomohly s představivostí. U klasické beletrie sice také nemáte obrazovou stránku, ale popisy postav a prostředí Vám pomohou. U scénáře ale logicky všechny popisy chybí.

Knihu sice máte přečtenou za chvíli, ale bohužel události v ní ve mně nedokázaly vyvolat žádné emoce. Prvnímu dílu jsem dala tři hvězdy, tady za staré známé postavy z HP (Brumbál, Grindelwald, Nagini) a přece jen už o trochu lepší orientaci v ději, hodnocení nepatrně navyšuju.

3,5*

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (10. týden)

03.03.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených687x
ve Čtenářské výzvě208x
v Doporučených41x
v Knihotéce355x
v Chystám se číst208x
v Chci si koupit151x
v dalších seznamech4x