Případ Kláry P. přehled

Případ Kláry P. https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405580/bmid_pripad-klary-p-enF-405580.jpg 4 70 70

František Langmaier série

< 2. díl

Psycholog František Langmaier plánuje, že konečně pověsí své řemeslo na hřebík. Tráví čas se synem a vnukem v Británii. Ovšem to by se nesměla ozvat Kristýna, jeho osudová pacientka. Požádá jej, aby se vrátil do vlasti a pomohl její přítelkyni. Přes nelibost syna tedy odjíždí zpět do své vily. Tam se seznamuje s Terezou, matkou odsouzené Kláry. Dceřina závislost zničila Terezino manželství i kariéru. Langmaier se pokouší postavit ji znovu na nohy. Najde Tereza cestu ke své dceři? Dokáže se postavit zlobě, závisti a útokům lidí z malého města? Zvládne svou dceru navštívit ve vězení a odpustit jí? Kniha byla inspirována skutečným případem.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Případ Kláry P.. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

jindra3953
19.02.2024 3 z 5

Příběh zajímavý, ale... nemohla jsem se dočkat, až budu mít dočteno. Styl psaní mi vůbec nesedl. Bylo to takové umělé, šroubované, nepřirozené. Přitom ve svém blogu na Idnes autor píše tak svižně, čtivě, nerozumím tomu.

Nemo78
03.09.2023 5 z 5

Silný příběh o tom, že i v tzv. dobrých rodinách mohou zdánlivě banální chyby spustit řetězec strašných událostí a vlnu lidských tragédií.
Kniha vyvádí z iluze, že NÁM se to nemůže stát.
Doporučil bych jako povinnou literaturu pro dospívající i jejich rodiče.


Ivulka432
02.09.2023 5 z 5

Ať je to či není podle skutečných událostí - příběh opravdu silný, velmi čtivé a vůbec mi nevadilo vyprávění příběhu z pohledu různých osob. Moje první kniha od tohoto autora, jistě nikoli poslední! Doporučuji k přečtení - 5*.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Případ Kláry P. v seznamech

v Přečtených81x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených4x
v Knihotéce11x
v Chystám se číst62x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech1x