Goon #1: Nic než utrpení přehled

Goon #1: Nic než utrpení https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141701/goon-1-nic-nez-utrpeni-141701.jpg 4 107 107

Goon série

< 1. díl >

Goon, mafiánská mlátička ve službách dona Labraziho společně se svým nerozlučným parťákem Frankym zatápí konkurenčnímu gangu plnému zombií, který má pod palcem tajemný kněz. A pokud si Goon s Frankym v něčem vyloženě libují, pak je to právě zabíjení nemrtvých. Brutální kolotoč plný násilí, hrubozrnného humoru a popkulturních odkazů. Coppolův Kmotr zamořen monstry a přízraky. Lepší než kudlou do oka. Ten beze jména, páter monster, přišel před lety do města a založil gang mrtvých. Ani s nekonečnými rezervami vojáků nedokázal rozšířit svůj vliv na oblast ovládanou bossem Labraziem a jeho neporazitelným vymahačem, Goonem. Jestliže páter objeví Goonovo nejukrývanější tajemství, rovnováha sil se asi nejspíš navždy změní! A můžete se vsadit, že překročí-li Goon hranice Lonely Street nevzejde z toho nic než utrpení.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Comics Centrum
Originální název:

The Goon vol. 1: Nothin' But Misery , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Goon #1: Nic než utrpení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Tomas@S
02.01.2024 5 z 5

Opět se jedná o neskutečnou ptákovinu. Ale je to vtipné a docela zábavné. Jen to celé nedává moc smysl. Ale o to tam fakt nejde. Spíš je potřeba rozdrtit pár zombíků.

Atlantis
17.05.2023 4 z 5

Ale jo, tohle mě docela bavilo. Rádoby noir záležitost s velmi specifickým humorem, který určitě nesedne každému. Je to střelené, ujeté, lehce úchylné. A to mě baví. Co jsem úplně nechápal, tak situace, které odkazují na předchozí díly. Copak tohle není jednička? Asi jsem měl začít nulou. Určitě si dám i dalšího Goona.


jarynek
24.01.2023 4 z 5

Moc jsem od Goona nečekal, většinou mne komiksy z kategorie humorných zklamou, ale tentokráte mne to opravdu pobavilo. I když je to jen útržkovitý začátek, tak mne kniha zaujala, byla zábavná a vtipná, plná nápadů a hlášek, které jsem si vychutnával. A přitom občas z toho vykoukne i hlubší myšlenka. Zatím to bylo hodně útržkovité s hodně postavami, kde jsem se trošku už ztrácel. S tím by asi celá série nevystačila, doufám v nějaký ucelenější příběh. Třešničkou na dortu pak byly komerční přestávky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Goon #1: Nic než utrpení v seznamech

v Přečtených128x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených4x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit4x