Strmý pád přehled

Strmý pád https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445669/bmid_strmy-pad-0Mi-445669.png 4 410 410

Hailee a Chase série

1. díl >

Hailee byla vždy ta klidnější z dvojčat, schovávala se před světem ve svém pokoji mezi knížkami, zatímco její extrovertní sestra se ráda seznamovala s lidmi a chodila na večírky. Ale Hailee má plán: slíbí milované sestře, že bude odvážná a podnikne všechny věci, ke kterým se doposud neodhodlala. A tak si na počátku prázdnin prostě sbalí věci, nasedne do auta a vyrazí na dobrodružnou cestu napříč Amerikou, během níž se postaví mnohým výzvám a splní si své tajné sny. Koncem léta se zastaví i ve Fairwoodu, aby navštívila hrob svého internetového kamaráda Jespera a splnila slib, který dala i jemu. Náhoda tomu chce, aby se tu Hailee, již létem opálená a působící jako život milující, veselá a odvážná dívka, seznámila s Chasem, šaramantním mladým mužem, Jesperovým kamarádem a spolužákem. Jenže už od chvíle, kdy ho poprvé spatří, ví, že má problém – láska ani nová naděje v jejím cestovním plánu nebyly. Ani to, že se Chase tak nebezpečně přiblíží k jejímu temnému tajemství…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Falling Fast , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strmý pád. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (103)

Cucy
13.03.2024 4 z 5

Vybírala jsem knihu především podle přebalu. V určité části knihy jsem měla tendenci knihu odložit a už nedočíst (pro mě osobně nepříjemné téma). Nakonec jsem se přemluvila a jsem moc ráda, že jsem se knihu odhodlala dočíst a nakonec sáhla i po druhém dílu.

Zuzíček77
10.03.2024 5 z 5

Hailee která byla vždy ta uzavřená a její příběh o tom, jak slíbí sestře, že bude odvážná a podnikne věci kterých se bála. Tohle mě teda opravdu dostalo do kolen, příběh je velmi silný. Přesto jak je silný tak se čte jedna báseň, nemohla jsem prostě jenom tak odložit, bylo to napínavé, veselé i smutné až jsem z toho byla na nervy jak to dopadne (myslím to v dobrém). Fairwood i místní lidé jsou strašně sympatický, což ještě přidávalo na čtivosti. Kniha končí otevřeně a napnutě tak je pokračování jasná volba!


Tess_BooksNerd
09.03.2024 5 z 5

Krásná oddechová kniha plná dobrodružství, šílených nápadů, romantiky a špetky tajemna. Příběh mě bavil, vtáhl do knihy a nepustil.

Příběh Hailee začíná bláznivou letní cestou, kterou slíbila své sestře. Slíbila že bude odvážná. A to také dělala. Do Fairwoodu se dostala díky svému kamarádovi Jasperovi, který tam žil a také umřel. A právě tam se setkává s Chasem, Jasperovým nejlepším přítelem. Ty dva k sobě něco přitahuje. A když se Hailee rozbije auto, najednou v tom malinkém městě uvízne na několik týdnů. Díky tomu se více poznává s Chasem a dalšími přáteli, s rodiči jejího nejlepšího kamaráda a s důvodem, proč Jasper zemřel. Postupem času se do Chase zamiluje. I přesto je odhodlaná dodržet slib svému dvojčeti. Jenže to, jaká slova občas vypustí, jak se odmítá bavit o své minulosti i budoucnosti. Konec. Nemůže ve Fairwoodu zůstat. Slíbila sestře, že se znovu setkají. A ona své sliby plní. Jenže nic není tak, jak se na první pohled zdá...

Nutně potřebuji druhý díl. Musím vedety jak to s Hailee nakonec dopadne. Zda ji Chase dokáže najít a zda ti dva mají budoucnost.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020


Citáty z knihy (22)

Prohlíží si mě s výrazem, jako bych byl odpovědí na všechny její modlitby...


Stojím tady před ženou, o které nic nevím, neznám ani její jméno, a přitom nemohu myslet na nic jiného než na líbání s ní.


Nevěřím na lásku na první pohled. Určitě ne. Ale přitažlivost na první pohled? Ó ano.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Strmý pád v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených580x
ve Čtenářské výzvě49x
v Doporučených35x
v Knihotéce425x
v Chystám se číst315x
v Chci si koupit70x
v dalších seznamech7x

Štítky knihy

tajemství dvojčata dobrodružné romány

Autorovy další knížky

Bianca Iosivoni
německá, 1986
2020  76%Strmý pád
2021  72%Ve skrytu stínů
2021  75%Prudký vzlet
2022  80%Až se zase usmíříme
2022  84%Krvavá magie