Harry Potter – 3D průvodce: Bradavice, jak je znáte z filmů přehled

Harry Potter – 3D průvodce: Bradavice, jak je znáte z filmů https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392462/bmid_harry-potter-3d-pruvodce-po-bradavi-Cfm-392462.jpg 5 28 28

Interaktivní 3D průvodce po kultovní škole čar a kouzel v Bradavicích přináší působivé prostorové repliky známých míst bradavického panství, včetně famfrpálového hřiště a Zapovězeného lesa, a při otevření se mění na 3D mapu. Kromě velkých modelů na každé straně najde čtenář v knize i modely menší, které oživují oblíbené předměty z filmů o Harrym Potterovi, jako jsou Pobertův plánek nebo létající auto značky Ford Anglia. Každý model je opatřen popisky, které umožňují nahlédnout do zákulisí filmového zpracování Bradavic. Kniha by neměla chybět v knihovně žádného fanouška kouzelnického světa!... celý text

Literatura naučná Umění Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Harry Potter: A Pop-Up Guide to Hogwarts , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harry Potter – 3D průvodce: Bradavice, jak je znáte z filmů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

midone
15.04.2022 5 z 5

Je boží, jak jsou všude nějaký tahačky a skrytá okýnka. Připadala jsem si jako nadšený malý harant, když jsem všechno musela okamžitě najít a vyzkoušet.

Štěpinambura
02.05.2021 5 z 5

Kniha je skvělá. Ta perspektiva, ten nápad, to spracování, ty texty. Dávám nekonečně hvězdiček z deseti hvězdiček. Musím jen podotknout že je dost drahá, ale jinak je báječná (moje oblíbené okénko se skrývá na druhé straně v Raddleově deníku).


Nicolka77
02.04.2020 4 z 5

Jako knížka sama o sobě neobsahuje žádné nové informace, které bych už neznala. Ale jediný plus a to hodně velký plus je to 3D.!! To je prostě boží! úplně si představujete, jak tam jste atd..:) Ale jinak bohužel pro mě jako pro fanouška, bez nových informací.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Harry Potter – 3D průvodce: Bradavice, jak je znáte z filmů v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených4x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit46x

Štítky knihy

Harry Potter obrazové publikace o natáčení filmu

Autorovy knížky

Matthew Reinhart
americká, 1971
2018  94%Harry Potter – 3D průvodce: Bradavice, jak je znáte z filmů