On přehled

On https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413417/bmid_on-LfE-413417.png 4 958 958

Him (Baronet) série

1. díl >

Jamie a Ryan bývali nejlepší přátelé. Léto, které spolu strávili na hokejovém táboře, patřilo k nejzábavnějším, jaké kdy zažili. A pak Ryan svého kamaráda bez vysvětlení odstřihl. No a co, že se poslední noc opili a uzavřeli sázku? Nic se přece nestalo, tak proč z toho dělat vědu? Ryan Wesley té hloupé sázky, z níž se stala zkouška jejich přátelství, i po čtyřech letech lituje. Uzavřel ji jenom proto, že byl do Jamieho zamilovaný. Když proti sobě budou jejich univerzitní týmy hrát, má konečně šanci se kamarádovi omluvit. Stačí však jeden jediný pohled na Jamieho a Wes po něm touží víc než kdy dřív. A teď spolu ještě mají trénovat mladé hokejisty. Během šesti týdnů na hokejovém táboře se Jamie o dávném kamarádovi dozví několik věcí a jednu významnou zjistí i sám o sobě. Varování: Obsahuje milostné scény, koupání na Adama a důkaz, že oznámit své rodině přes sociální sítě, že jste gay, je docela ošemetný nápad.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Him , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize On. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (221)

jana1874
předevčírem 4 z 5

4,5
Tuhle knihu znám už dlouho, před lety jsem do ní i nakoukla, ale nějak jsem ji pak odložila, ale teď na ni konečně došlo. Je to moje první kniha tohoto typu.

Stejně jako ostatní knihy E.Kennedy se i tahle četla skvěle. Četla jsem už i pár knih z pera S.Bowen a když se spojily vytvořily skvělý příběh. Líbilo se mi, že tu zmiňovaly víc stránek, které se k LGBT tématu vážou - kdy v okolí na tom někomu nezáleží, naopak někteří to nezkousnou a dají to najevo, chvíle kdy to někteří zjišťují o sobě, svěří se s tím ostatním a neví, jaká bude reakce - celkově v tomhle to autorka vzala z více úhlů, což se mi líbilo.

Oba dva mi sedli, líbilo se mi přátelství, které měli mezi sebou roky, jejich hecování Jen mě trochu zarazilo, že Jamie obrátil najednou zničehonic- ten pocit žárlivosti, díky kterému to vlastně začalo, začal mít, až po tom, co mu Wes přiznal, jak to s ním je, jinak do té doby to, co se stalo předtím, bral jako experiment a výsledek sázky a moc na to nemyslel.

Bettybook
29.04.2024 5 z 5

Četla jsem již počtvrté a nemůžu se Jamieho a Wese nabažit! Hned beru do ruky druhý díl, protože tohle autorské duo je extrémně návykové!


Holubka
23.04.2024 5 z 5

Wese a Jamieho miluju. Ty dva jsem si oblíbila už poprvé, když jsem knížku četla před x lety. Teď jsem se do nich zamilovala. Jim nemám co bych vytkla a hned sahám po druhém dílu, protože se s nimi ještě nechci rozloučit.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (35. týden)

25.08.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha On v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených1 276x
ve Čtenářské výzvě102x
v Doporučených105x
v Knihotéce431x
v Chystám se číst317x
v Chci si koupit101x
v dalších seznamech19x