Hra na lež přehled

Hra na lež https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/188190/hra-na-lez-188190.jpg 4 261 261

Harriet Lockwoodová vždy věděla, že své dceři Florence nerozumí. Že si jedna k druhé neumí najít cestu a jejich pokusy o dialog jsou vlastně dvěma nesourodými monology. Nekonečný sled nedorozumění, trvalá rozladěnost. A pak jednoho dne Harriet zjistí, proč to tak je: dívka, kterou patnáct let vychovávala, není její biologická dcera. Zoey Sandsová je pravým opakem energické Harriet. Ve svém chaotickém životě plném nejistot má jediný pevný bod: dceru Nell. A teď na jejím prahu stojí nějaká cizí ženská a tvrdí, že Nell není její? To přece nemůže být pravda! Ukáže se, že je to pravda. Ale co teď s ní? Nešťastná shoda okolností, která se odehrála před patnácti lety, teď zásadním způsobem ovlivní životy dvou rodin. Nic už nebude jako dřív. A nikdo vlastně nebude vědět, jestli se on sám zachoval správně...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Lying Game , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra na lež. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (73)

Susan94
28.03.2023 2 z 5

Námět knihy, včetně jejího začátku byl lákavý a čtivý. Pak se to celé neskutečně zvrtlo. Chybělo tomu jen prvky severské detektivky, jinak to mělo všechno (to není pochvala). Poslední část jsem přečetla ve stylu rychlo čtení a těšila se až bude konec. Velká škoda... letni odpočinkové čtení, ano v případě pokud jste připravení na vyšinutý děj s nezajímavý postavami.

Marcik7
22.11.2022 4 z 5

Tato autorka patří k mým oblíbeným a ani teď nezklamala. Námět záměny novorozenců jsem ještě v knize nepotkala a nevím, jak bych se sama v této situaci zachovala. Pohledy zúčastněných, jejich pocity...trochu zjednodušené řešení nakonec. Přečtěte si.


maličkán
05.06.2021 5 z 5

Přečetla jsem jedních dechem. Zajímavý námět, nutí vás k zamyšlení, co byste dělali vy v takové situaci. Druhá knížka od autorky a opět nezklamala.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hra na lež v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených363x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených13x
v Knihotéce223x
v Chystám se číst128x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x