Idefix a smečka nepoddajných: Žádné slitování s Římany! přehled

Idefix a smečka nepoddajných: Žádné slitování s Římany! https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503517/bmid_idefix-a-smecka-nepoddajnych-TMp-503517.jpg 4 17 17

,,Idefix a další galská zvířata bojují proti Římanům". Je rok 52 před Kristem. Celá Lutécie je okupovaná Římany... opravdu celá? Kdepak! Malá skupina nepoddajných zvířátek vedená Idefixem stále odolává římských uchvatitelům. Život generála Labiena a smečky jeho římských psů, kteří se spolu s ním snaží romanizovat (rozuměj: ovládnout) Lutécii, není vůbec snadný.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Idéfix et les Irréductibles: Pas de quartier pour le latin! , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Idefix a smečka nepoddajných: Žádné slitování s Římany!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Kuža007
16.02.2024 4 z 5

Tak a už máme vedle Asterixových dobrodružství i ty Idefixovy. Je to docela zajímavý spin-off od relativně mladých francouzských autorů. Je to docela vtipné, hravé a zábavné. Oddechové čtení a návrat do nostalgických let mládí. Ale trochu se mi hodnotí těžko, jelikož kvalita těch jednotlivých povídek se různí. Zatímco první komiksová povídka je těžký průměr a druhá lehký nadprůměr, tak ta třetí jménem Labiene, mě nedostaneš! je dle mě nejvtipnější a nejvíce povedená na pět hvězd, takže z průměru nakonec dávám čtyři hvězdy.

Corso
10.05.2023

Jeziskunakrizku... Idefix ma svoj vlastny spin-off? Tak ja som sa uz dozil vsetkeho. Po asi 40 zositoch Asterixa sa to aj dalo ocakavat. Stale z toho dycha Goscinnyho duch. Mile.


Bája89
05.05.2023 3 z 5

Takové hravé čajové čtení, které nás vrátí do dětství.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Idefix a smečka nepoddajných: Žádné slitování s Římany! v seznamech

v Přečtených20x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst1x
v dalších seznamech1x