Dopis z Mnichova přehled

Dopis z Mnichova
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528624/bmid_dopis-z-mnichova-65829f00d0ac2.jpg 4 35 35

Známý malíř Ludvig Rute nedbá zákazů souvisejících s covidem-19 a na oslavu, kterou pořádá ve svém domě v odlehlé vísce poblíž hranic s Norskem, pozve všechny své sourozence. Neviděli se spoustu let a on by jim rád sdělil něco důležitého. Už tak vypjatou atmosféru ještě zhorší to, že v noci na Boží hod dojde v domě k brutální vraždě. Případ začnou neprodleně vyšetřovat komisař Gunnar Barbarotti, jeho partnerka Eva Backmanová a jejich osvědčený tým. Zasněžený dům v lesích na konci světa, omezený okruh podezřelých – kriminalisté z Kymlinge mají pocit, jako by se ocitli ve staré anglické detektivce. Vraždil opravdu některý z členů rodiny, nebo někdo mimo ni? Byly motivem zločinu Ludvigovy peníze, anebo měl vrah zcela jiné pohnutky?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Det kom ett brev från München, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dopis z Mnichova. Přihlašte se a napište ho.

SilvieSisinka
25.10.2024 3 z 5

Za mě tedy neeee.Jeho knihy mám ráda,ale tahle mě nebavila.

alzbeta4340
03.08.2024 4 z 5

Rutinně napsaný další díl s Barbarottim. U schematické zápletky - omezený okruh podezřelých na odlehlém místě jsem stále čekala na nějaký nečekaný zvrat - a on nepřišel. Snad vedlejší dějová linka s Ellen trochu překvapila, ale zase nebyla dobře logicky vysvětlená. Nicméně čtivé omáčky bylo hodně a já si na pláži celkem slušně početla. Přesto si myslím, že to pan autor umí o hodně lépe.
3,5 hvězdičky

Malas
19.07.2024 3 z 5

Za mne mírné zklamání. Nessera mám přečteného celého, již od série s Van Veeterenem, ale musím říci, že už po předchozí knize Šachy pod sopkou jsem byl v podobném rozpoložení. Stále se to čte dobře, ale něco tomu začíná chybět. Do dalšího Nessera se budu muset asi trochu nutit. A jediné, co mi z posledních dvou jeho knih utkví v paměti je, že autor ale opravdu nemá rád Donalda Trumpa. Což je podle mě málo.

Prokleté královny, Život na míru a další knižní novinky (13. týden)

24.03.2024

Kniha Dopis z Mnichova v seznamech