Jako bych žila dva životy přehled

Jako bych žila dva životy
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454396/mid_jako-bych-zila-dva-zivoty-D3u-454396.jpg 4 78 78

Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou a také jedenadvaceti "nejbližšími a blízkými". Kolegové z DVTV a České televize Danielu hodnotí jako bytost urputnou, průvodce jejím biřmováním mluví o lidskosti a pokoře, kamarádky vyzdvihují její smysl pro "nejapný humor", Libuše Šafránková odhrnula oponu osudového propojení jejich duchovní cesty a dcera Natalie líčí, kdo doma pere a kdo nepeče… Součástí knihy je velké množství dosud nepublikovaných fotografií.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako bych žila dva životy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

juleska
04.06.2024 5 z 5

Nejzajímavější mi připadala část o České televizi.

Lily101
10.12.2022 3 z 5

První polovina knihy na pět hvězdiček, druhá polovina (rozhovory s nejbližšími) mi přišla taková trochu až strojená, na pár rozhovorů vlastně nezajímavá (s bývalým manželem, dcerou i rodičemi paní Drtinové byly hodně zajímavé rozhovory), občas standardizované otázky a na ně stejné odpovědi u všech (např. Jak si vybíráte rozhovory na DVTV, které si pustíte?). To je tak na dvě hvězdičky za snahu a přepis toho nejzajímavějšího z diktafonu. Takže průměr 3,5. Vzhledem k tomu, že mě druhá část opravdu hodně nudila, tak dávám 3.

P.S.- U první části bylo za mě nejzajímavější část týkající se studia na právech a jak ne/probíhala výuka po Sametové revoluci.

#prvniknihaprosinec


mnohoknih
22.08.2022 4 z 5

Zajímavý přístup, kdy půl knihy je rozhovor s D.Drtinovou a půl knihy hovoří její různě nejbližší. Rozhodně zajímavé čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jako bych žila dva životy v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených102x
ve Čtenářské výzvě32x
v Doporučených1x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit12x

Autoři knihy

Milan Ohnisko
česká, 1965
Daniela Drtinová
česká, 1970