Jediná maličkost přehled

Jediná maličkost https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380605/bmid_jedina-malickost-mOQ-380605.jpg 4 587 587

Bethin život se po smrti její sestry zásadně změnil. Rodiče by ji nejradši zamkli pod zámek a věří, že jediný způsob, jak ji ochránit, je hlídat každý její krok. Když se Beth jednoho večera vykrade z domu, pozná nového souseda Chase. Je nadšená, že má tajného kamaráda. Je to vlastně jen maličkost, něco, co je pouze její. Beth ovšem netuší, jak obrovské její tajemství doopravdy je… Chase právě propustili z vězení pro mladistvé a je odhodlaný začít nový život. Je toho mnoho, za co se musí kát, včetně role, již sehrál té noci, kdy zemřela Bethina sestra. Beth, která má právo ho nenávidět víc než kdo jiný, je ochotna mu dát druhou šanci. Zakázaná láska je to poslední, co kdokoli z nich čekal, ale čím víc času spolu tráví, tím hlubší city je pojí. Beth se tak musí rozhodnout – buď se bude držet pravidel, nebo riskovat, že vše ztratí…... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

One Small Thing , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jediná maličkost. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (124)

Sariklen
03.05.2024 4 z 5

Číst se to rozhodně dalo, ba co víc, vyloženě se od toho nešlo odtrhnout. Přesto to není na pět hvězdiček, protože mi chyběla větší hloubka, větší ponoření se do vztahů. Určitě tam bylo spousta prostoru pro širší rozpracování dějových linek a vztahů. Takto jsem to vnímala, že jsme jeli celkem po povrchu, pak na pár momentů jsme zabrouzdali hlouběji, abychom se zase vynořili na povrch. Každopádně musím vyzdvihnout vnitřní monology hlavní postavy a její myšlenkové procesy a pocity. Také se mi velice zamlouvalo konkrétní naplnění názvu knížky v samotném ději. Velice inspirující. Souhrnně doporučuji :)

bafuskyBaf
10.04.2024 4 z 5

Ježiš, ty její rodiče mě teda neuvěřitelně štvali...strašný. Jinak pěkný příběh, hezky se to četlo.


Pája699
21.02.2024 4 z 5

Kdyby mě Bethininy rodiče neštvali svým chováním celou knihu, asi by se mi příběh líbil více. Tohle bylo za mě psycho to jejich chování a tlačení na sílu. Ani se nedivím, že se Beth takhle bouřila a dělala blbosti... :-)

Určitě silné téma, plné bolesti, odpuštění, šikany a ztráty svobody.

Chase byl zlatíčko a jeho povahu jsem vážně obdivovala. Byl to prostě frajer a já jsem mu nehledě na okolnosti moc fandila.

„Co je tvoje dnešní maličkost?“ zeptám se, zatímco přecházím po sousedovic trávníku směrem k naší zahradě. „Ty“

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Není to můj milovník... Ale můj kluk! - Beth


Kniha Jediná maličkost v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených842x
ve Čtenářské výzvě59x
v Doporučených44x
v Knihotéce374x
v Chystám se číst314x
v Chci si koupit71x
v dalších seznamech3x