Jeho poslední slova přehled

Jeho poslední slova
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488918/bmid_jeho-posledni-slova-eJc-488918.jpg 4 238 238

Než Owen Michaels zmizí, podaří se mu zanechat své ženě Hannah poslední zprávu: DEJ NA NI POZOR. Hannah přesně ví, koho má Owen na mysli – svou dospívající dceru Bailey, která v dětství tragicky přišla o matku. A která nechce mít se svou novou manželkou svého otce vůbec nic společného. Hanniny zoufalé telefonáty Owenovi zůstávají bez odezvy, a k tomu zatknou jeho šéfa za podvod. Když policie začne vyslýchat i ji, rychle pochopí, že její manžel není tím, za koho se vydával. A že Bailey je možná klíčem k odhalení Owenovy pravé identity. Hannah s Bailey se společně vydávají na cestu za pravdou. Když však začnou skládat střípky Owenovy minulosti, brzy si uvědomí, že jejich životy už nikdy nebudou jako dřív...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Last Thing He Told Me , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeho poslední slova. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (61)

vercatko20
09.05.2024 4 z 5

Tohle bylo fakt hezký, hlavně ten konec a poslední věta. Myslím, že to celou dobu neměl být příběh o lásce mezi manželem a manželkou, ale o cestě náhradní matky k nevlastní dceři. A autorce se to fakt povedlo, husí kůži mám ještě teď!

dom.ini
04.03.2024 4 z 5

Poslouchala jsem jako audioknihu a upřímně me překvapuje až takto nízké hodnoceni. Me kniha bavila a pohltila me, zápletka mi připadala zajímavá a na rozuzleni jsem byla opravdu zvědavá. Jistě, nevím jak moc je cela zápletka věrohodná, ale zrovna u teto knihy mi to nijak zvlášť nebavilo a užila jsem si ji.


alnahu
08.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Zvláštní psychothriller zaměřený na vztah nevlastní matky a puberťačky,která nechce svou nevlastní matku přijmout.Po nahlém zmizení jejího otce Owena ,musí s ní začít vycházet,aby zjistila co se s otcem stalo.Pátrání po Owenově minulosti odhalí spoustu dávného tajemství.Toto pro mne nebyl žádný dějově trhák.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Nejprodávanější knihy (40. týden)

12.10.2022


Zanechal podivný vzkaz a beze stopy zmizel...

16.08.2022


Vládce džinů, Spálené mosty a další knižní novinky (33. týden)

14.08.2022


Citáty z knihy (1)

Když někoho milujeme, vyrovnáme se s tím. V dobrém i zlém. Neodvracíme se od něho jen kvůli části jeho osobnosti, kterou nechceme vidět. Nedopustíme, aby to, co je na tom člověku špatné, zastínilo to dobré v něm.


Ocenění knihy (1)

2021 - Goodreads Choice Awards (Best Mystery & Thriller)


Kniha Jeho poslední slova v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených310x
ve Čtenářské výzvě35x
v Doporučených6x
v Knihotéce170x
v Chystám se číst262x
v Chci si koupit79x
v dalších seznamech5x