Jezevec Chrujda dobývá vesmír přehled

Jezevec Chrujda dobývá vesmír https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341681/bmid_jezevec-chrujda-dobyva-vesmir-dZo-341681.jpg 4 54 54

Jezevec Chrujda série

< 4. díl >

V příběhu si vynalézavý jezevec Chrujda z lesa Habřince s pomocí geniální sůvičky Stáni postaví kosmickou raketu. Na její palubě doletí až na Pidilunu, což je maličký měsíc našeho Měsíce. Chrujda zažije dobrodružství s mimozemšťany a na scéně se opět objeví i jeho starý nepřítel tchoř Smradolf. Dopadne to dobře? Bude se moci Chrujda bezpečně vrátit do náručí své krásné lasičky Aničky? Chrujda se dětem představuje už počtvrté. Zvládl natočit film, urychlit se a zase zpomalit, dokonce se i zamilovat. I tentokrát se můžete těšit na laskavý příběh plný dobrodružství i poučení. Petr Stančík se nebojí dotknout vážnějších témat, jako je život na vozíčku, ale ani použít humor a nadsázku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jezevec Chrujda dobývá vesmír. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Akvabela
04.03.2024 3 z 5

No bylo to takové zajímavé čtení. Vtipné narážky byly často dost složité pro děti na pochopení. Takže se nezasmály tam kde měly. Na knihu velmi rychle zapomeneme. Jiné díly se nám líbili více.

kikies
22.08.2022 3 z 5

Téma vesmíru mě (a staršího syna) velice lákalo, ale očekávání nebyla naplněna. Zápletka a pointa mi přijde opět spíše slabší. Jinak se pořád opakuji (u celé série) - příliš krátký příběh na samostatnou knihu, náročnost volených témat neodpovídá formátu a provedení, trochu se to tady bije - pro koho jsou tyto knihy vlastně určeny?


Elen.aja
10.12.2021 1 z 5

Nemuzu si pomoct, ale pro me hrozna blbost. Posledni dobou se mi nektere detske knizky zdaji ujete a tahle patri mezi ne. Hvezdicka nejvic patri ilustracim.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jezevec Chrujda dobývá vesmír v seznamech

v Přečtených76x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech5x