Jmenuju se Ozzy přehled

Jmenuju se Ozzy https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69963/mid_jmenuju-se-ozzy-hrY-69963.png 5 241 241

Otevřená zpověď jednoho z nejznámějších, ale také z nejkontroverznějších rockových zpěváků současnosti. Se skupinou Black Sabbath a posléze jako sólový umělec získal za svou tvorbu bezpočet významných ocenění (Grammy 1993, 2000) a na celém světě prodal přes sto milionů hudebních nosičů. Osbourneovi byli hlavními protagonisty populární reality show The Osbournes hudební stanice MTV. Je otcem pěti dětí a se svou ženou Sharon žije v Kalifornii a v Buckinghamshire v Anglii.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jmenuju se Ozzy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (71)

kahuda01
15.04.2024 5 z 5

Nemohu hodnotit jinak než 5,
God bless Ozzy Osbourne.

Dinosaur
20.03.2024 4 z 5

(SPOILER) (8/10) Rozhodně nic pro prudérní nebo útlocitné lidi. Mě kniha hned zpočátku velice chytla a říkal jsem si, že ji budu mít hned přečtenou, ale pak mi zatrnulo u incidentu s kočkama, přes to se prostě nedokážu úplně dostat a ač bych měl hodnotit knihu a ne činy, tak tohle je důvod, proč mám problém dát plné hodnocení. A k tomu ještě ty slepice a holubice... zajímavé, že ten nejznámější incident s netopýrem byl vlastně omyl. Takže ač jsem zas měl chuť knihu zahodit (což mám chuť i při smrti fiktivních koček), řekl jsem si, že to nevzdám, protože když pominu tohle, je to vážně čtivé a několikrát jsem se i zasmál. Co je k dobru, Ozzy to prostě popisuje tak, jak to bylo, nevykrucuje se z toho, nesnaží se své činy nějak trapně omlouvat a je to celkem jízda. Vlastně ani nechápu, jak tu nálož drog a chlastu po tak dlouhou dobu mohl přežít a jak to s ním Sharon vydržela, takže po této knize k té ženské cítím vážně obdiv.


Lamanai
12.03.2024 4 z 5

Ozzy je úkaz. Vyprávění své životní jízdy pojal s nadhledem a humorem. Chvílemi to vystřelovalo až do takových lehce vychloubačných poloh, které připomínají hecování v hospodě, kdo vypil víc piv nebo zničil víc hotelovýho vybavení. V některých chvílích jsem se přistihl, že knihu prokládám jinými čistě proto, abych ji nedokončil moc brzy. Ale pak přišly i pasáže, které jsem chtěl mít naopak rychle za sebou. Celkově fajn příběh tak trochu z jiný planety.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jmenuju se Ozzy v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených329x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených30x
v Knihotéce85x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech2x