Kamoši, frajeri a srdce na plátne přehled

Kamoši, frajeri a srdce na plátne https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480473/bmid_kamosi-frajeri-a-srdce-na-platne-MlB-480473.jpg 4 492 492

Nová kniha známej autorky románov pre baby Kasie West s názvom Kamoši, frajeri a srdce na plátne je prvou časťou trilógie o dievčatách, z ktorých každá má svoj sen, snaží sa získať priateľstvo, lásku i uznanie a popritom spoznáva samu seba. Sedemnásťročná Abby je nadšená maliarka. Popri škole pracuje v miestnom múzeu a túži sa dostať do výberu výtvarníkov, ktorí čoskoro dostanú možnosť vystavovať na prestížnej výstave talentov. No jej obrazom vraj chýba srdce. Rozhodne sa zostaviť zoznam vecí, ktoré by jej obrazom mali dodať hĺbku. Spolu s kamarátom Cooperom, do ktorého je Abby zaľúbená, ale bojí sa, že ak mu to povie, príde o priateľa, postupne robia veci zo zoznamu. Popri tom mladá výtvarníčka spoznáva samu seba aj svoje strachy a učí sa ich prekonávať. Podarí sa Abby dostať srdce na plátno a získať srdce svojho priateľa?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Love, Life and the List , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kamoši, frajeri a srdce na plátne. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (108)

Nathally
08.11.2023 5 z 5

Byla to taková miloučká knížka. Celkově jsem si knížky od Kasie West oblíbila a i tato patří mezi moje oblíbené. Abby mi přišla sympatická a naprosto mi přirostla k srdci (možná je to tím, že s tou neopětovanou láskou máme stejnou zkušenost) a Cooper byl taky fajn. Iris jsem teda ráda neměla už od začátku, ale v každé knížce je někdo takový. Snad Kasie West napíše další takové skvělé knížky.

Becca_books
28.07.2023 3 z 5

Moje první kniha této autorky. Vybrala jsem si ji, protože ji stále všichni doporučují a inspirovala také pár dalších knih, tak jsem chtěla vědět, co na ni všichni mají. Přestože nejsem cílovka, kniha splnila svůj účel - letnní oddechovka. Romantiku víceméně nečtu, nechávám si vždy pár knih na prázdniny na válení u moře či odpočívání, takže většinou moc nečekám. Kniha se četla dobře, děj ubíhal celkem svižně. Postavy byly taky v pohodě. V knize je vlastně vše - hledání sebe sama, pochyby, první láska, důležitost rodiny i přátelství. Námět se mi líbil moc a doporučím podobný seznam i naší puberťačce :)


Denda884
10.04.2023 4 z 5

(SPOILER) Knížka se mi líbila, ale bohužel ne tak moc jako ostatní knížky od této autorky. Abby i Coopera jsem milovala, strašně mi sedly povahy obou, ale přišlo mi, že pro sebe byli stvoření jako nejlepší kamarádi, takže ten konec byl takový zvláštní. Každopádně přečtení určitě nelituju:)

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (46. týden)

14.11.2021


Knižní novinky (27. srpna - 9. září)

27.08.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kamoši, frajeri a srdce na plátne v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených671x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených40x
v Knihotéce317x
v Chystám se číst216x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech5x