Kapitánova čest přehled

Kapitánova čest https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515677/bmid_kapitanova-cest-v25-515677.jpg 4 41 41

Když v létě roku 1851 přijíždí Američanka Frances Delawayová navštívit své příbuzné do Anglie, ještě netuší, že jí náhodné setkání s místním dandym Jackem Mortimerem změní život. Nevypočitatelný Jack je pro Frances záhadou – někdy ji neuvěřitelně přitahuje, zatímco jindy ji nesnesitelně dráždí. Dokáže Frances odpustit Jackovi jeho chování a zvládne Jack i přes nepřízeň osudu získat Francesino srdce?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kapitánova čest. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Jessybelle
08.05.2024 5 z 5

Za tohle dílko by se rozhodně nemusela stydět zahraniční autorka. A na prvotinu je to velmi zdařilé dílko. Jsem ráda, že jsem si tuto knihu přečetla, tyhle historické romance mám fakt ráda. Jasně, je předvídatelná, ale jsou zde momenty, které překvapí. S klidným svědomím mohu doporučit.
A u další knihy váhat rozhodně také nebudu.

Therria
16.04.2024 5 z 5

Krásná, milá knížka jako stvořená pro klidné letní čtení nebo na povzbuzení do pošmourných, studených dnů. Nejsem odborníkem na Anglii, nicméně prostředí mi přijde dobře vykreslené, chování postav dané dobou, opravdu se mi to líbilo :) Líbí se mi, že knížka bourá představu o jednoduché romantice a že se na konci objevuje něco nečekaného, i že každá z postav dostane svůj konec. Těším se na další knížku z pera autorky. :)


mnohoknih
14.04.2024 3 z 5

Romantický příběh se vším, co k němu patří. Odehrává se v 19.století, takže róby a obleky zde hrají velkou roli. Jít na ples v šatech o 3 palce kratších? Neslýchané. Polibek u skleníku? Zničená čest. Ona jeho nenávidí, on si o ní myslí, že je nafoukaná blbka. Po pár týdnech se pocity změní, i když jim osud do cesty hodí ještě nejeden klacek ve formě odmítnuté ženy a stávky dělníků. Příběh je napsaný čtivě, na to, že je to prvotina opravdu dobře. Škoda jen, že mi oba hlavní hrdinové byli tak nesympatičtí a spíše jsem prahla po informacích o jejich sourozencích. Tak snad v dalším díle.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Instinkt, Dům tisíce šepotů (32. týden)

06.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kapitánova čest v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst45x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

Anglie viktoriánská doba romantika historické romance

Autorovy další knížky

Lucie Jehličková
česká, 1988
2023  84%Kapitánova čest
2024  %Falešná lady