Tvůj stín přehled

Tvůj stín
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131858/bmid_kathryn-danceova-tvuj-stin-XKC-131858.jpg 4 513 513

Kathryn Danceová série

< 3. díl >

Někteří fanoušci jsou ochotni pro své idoly i vraždit… Pro Kayleigh Towneovou, krásnou a úspěšnou zpěvačku, to byla jen rutinní odpověď nadšenému fanouškovi. Pro Edwina Sharpa byl její mail nezpochybnitelným důkazem, že ho Kayleigh miluje. Ano, oni dva jsou spřízněné duše a na tom nic nezmění ani výhrůžné dopisy od jejích právníků, ani předběžná opatření soudu. Edwin o její lásce nepochybuje. A nepochybuje tudíž ani o tom, že svůj poslední hit nazvaný Tvůj stín napsala jen a jen pro něj. Kayleigh se připravuje na koncert ve svém domovském městě a má podivný pocit, že ji někdo sleduje. Co když je to zase ten podivín Edwin? Copak se ho nikdy nezbaví? Ten člověk o ní ví děsivě mnoho a stále podléhá své šílené představě o tom, že si jsou souzeni… Kayleigh to teď ale nemůže řešit, a tak požádá o pomoc svou přítelkyni Kathryn Danceovou. A pak jí kdosi v noci zavolá a do telefonu pustí začátek písničky Tvůj stín. Krátce poté je nalezena zohavená mrtvola člena kapely a způsob, jakým byl hrůzný čin vykonán, evokuje slova první sloky přehraného hitu. Kathryn Danceová velmi dobře ví, že psychopati se nikdy nespokojí s jednou vraždou – a samozřejmě stejně dobře ví, že Tvůj stín má mnohem více než jednu sloku…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Domino
Originální název:

XO , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvůj stín. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (112)

boeink
09.04.2024 3 z 5

Ufff! Tohle mi teda moc nesedlo. Nebavila mě ta omáčka z hudebního prostředí a taky ty forenzní chytrosti, když se na scéně objevil Rhyme. Bylo to takové moc zdlouhavé a místy nudné. Bavila mě až poslední část knihy, kde vlastně byla jediná akce celé knihy. Četla jsem už rozhodně lepší detektivky.

Belanna
15.02.2024 5 z 5

U tohoto dílu mi trochu nesedlo prostředí. Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla na atmosféru. Nicméně detektivka to byla jako od Deavera, napínavá s rozuzlením až na samém koci.
Navíc se tu setkáváme i s Lincolnem a Amélií a to o počtu hvězd rozhodlo.
Poslechla jsem si i zmíněné skladby. Náš folk a country se mi líbí o hodně víc.


Cassidy.L
17.12.2023 5 z 5

Další skvělé dílo z pera autora. Kniha je napínavá, čtivá a nečekaná (alespoň pro mě :) )

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (29. 10 - 3. 11.)

28.10.2012


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tvůj stín v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených814x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených36x
v Knihotéce375x
v Chystám se číst176x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech4x