Kdybychom se neviděli přehled

Kdybychom se neviděli
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257599/bmid_kdybychom-se-nevideli-257599.jpg 4 364 364

Lex byla šťastná. Měla kompletní rodinu. Kluka, co milovala. Kamarády, kteří se na ni nedívali, jako by se měla každou chvíli zhroutit. Teď je z ní holka, jejíž bratr spáchal sebevraždu. A vypadá to, že už taková bude navždycky. Lex se teď pokouší poskládat si život dohromady a snaží se vytěsnit, co se stalo té noci, kdy Tyler zemřel. Ale je tu tajemství, které nikomu neprozradila, esemeska, kterou Tyler poslal, co mohla změnit všechno. Lexin bratr je pryč. A ona zjišťuje, že duchové nemusí být skuteční, aby vám nedovolili jít dál.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

The Last Time We Say Goodbye, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdybychom se neviděli. Přihlašte se a napište ho.

uzivatel83509
předevčírem 5 z 5

(SPOILER) Kniha mě zasáhla víc, než jsem čekala. Smutný příběh Lex, která se vyrovnává s tím, že její mladší brácha spáchal sebevraždu. Vyčítá si, že ignorovala smsku od něj a pak už bylo pozdě. Začne psát deník a vzpomíná... život jde ale dál. Postupem se čtenáři odkrývá celý příběh a všechny Tylerovy činy - nejen ten den.. Příběh, místy natahovaný, nutí čtenáře číst dál a dál. Konec jsem přečetla jedním dechem a obrečela ho. O Damiana jsem se fakt bála. Jediná věc k dobru, že Tyler nenechal rodinu, aby ho našla, ale aspoň zavolal 911 :-(
Když je člověk, po dočtení nějaké knihy, plný emocí a tečou mu po tváři slzy, můžeme o knize říct, že byla dobrá, ne?
- Nikdy v životě se nevzdávej! I když si myslíš, že jsi prohrál. Protože skutečně prohraješ až tehdy, když to vzdáš!

Ivka14
28.10.2024 3 z 5

Všechny knihy o sebevraždě se vás nějakým způsobem dotknou. Je nemožné, aby to neudělali, pokud nemáte srdce. Bohužel většina téhle knihy byla nudná a prostě mě moc nezaujala.

Okamžik, který to pro mě změnil, byl, když zmapovala Tylerovy činy v den, kdy to udělal. To mě zasáhlo. Přála bych si, ale aby se celá kniha podobala spíše konci, ale konec celkový dojem knihy nezachránil.

sidonka
23.10.2024 5 z 5

Tak takhle silný příběh jsem v kategorii dívčí romány nečekala, bylo to čtivé, ale neskutečně smutné, ještě když hlavní téma příběhu je podle skutečnosti

Chybíš mi. Vždycky mi budeš chybět.“

,,Chybíš mi. Vždycky mi budeš chybět.“

,,Je hezké přemýšlet o budoucnosti jako o něčem, co nebude úplně v háji.“

Kniha Kdybychom se neviděli v seznamech