Keď je to naozaj přehled

Keď je to naozaj
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487248/bmid_ked-je-to-naozaj-0F4-487248.jpg 4 855 855

Za bežných okolností by sa cesty Oakleyho a Vaughn nikdy neskrížili. Oakley nie je obyčajný smrteľník. Tento slávny popový spevák sa môže pochváliť cenami Grammy, miliónmi fanúšičiek a povesťou šarmantného rebela. Problémovej hviezde sa však časom začne rozpadať rodinný život, s jeho hudobnou kariérou to ide dolu kopcom a bulvárne plátky si len mädlia ruky pri jeho škandalóznych výčinoch. Oakley potrebuje svetu ukázať, že konečne dospel. Nuž a kto by mu s tým pomohol lepšie ako Vaugh, čašníčka na čiastočný úväzok, ktorá musí prispievať do rodinného rozpočtu, aby sa uživili? Obyčajnejšie dievča by ste nenaši. Vaughn prijme ponuku, aby predstierala, že je Oakleyho frajerka, a pokúsi sa zmeniť jeho imidž výtržníka na seriózneho hudobníka. Pre peniaze, za ktoré si jej bratia môžu dovoliť štúdium na vysokej škole, pretrpí aj divoké hollywoodske večierky, aj fiktívne správy na sociálnych sieťach. Zaumieni si, že oklame novinárov i fanúšikov. Skrátka, obetuje sa pre dobro veci. Lenže časom začne klamať aj seba. Veď ona by sa predsa nezamilovala do nafúkaného kreténa, čo sa nevie zmestiť do kože!... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

When It's Real , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď je to naozaj. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (196)

uzivatel83509
10.04.2024 5 z 5

Moc hezky napsaná kniha, která se čte téměř sama. Jediné, co mi na příběhu vadilo, byly ty krkolomné jména, jinak nic :-) krásná romantika pro mladé!

simca9342
21.02.2024 5 z 5

YA román hodící se do letošní výzvy- tématu č. 12 - postavy, které spolu komunikuji přes internet .

Život nám někdy nachystá překvapení. Něco, co bychom ani nečekali a je rázem skutečné.

Rocker Oakley je slavný. Slavnější než ostatní celebrity. Aspoň on si to o sobě mysli . Sebevědomí mu sice nechybí, ale jeho život je plný překvapení. A zvrhlostí ze strany showbyznysu, ve kterém se pohybuje už od dětství.

Vaughn: Peníze potřebujeme dnes asi všichni . V podobných románech je to ukázka toho, že jejich získání není jednoduché a člověk je proto schopný úplně všeho. Vaughn jako pracující servírka tuto zvláštní, ale až hvězdně placenou práci přijme. Po hrozné autonehodě a smrti obou rodičů , žije mladá holka se sestrou. Právě Paisley umožní sestře pracovat na lepším místě. Hrát přítelkyni a ještě k tomu falešnou je nepředstavitelné. Těžké a téměř nemožné. Herecký výkon Vaughn je na jedničku. Oddechové a vtipné čtení :)


Rapeh
10.02.2024 3 z 5

Skvělá oddechovka, jako útěk od reality naprosto skvělé

všechny komentáře

Související novinky (2)

Milovat a psát, Mezi psychopaty a další knižní novinky (16. týden)

17.04.2022


10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)

15.07.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Keď je to naozaj v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených1 213x
ve Čtenářské výzvě92x
v Doporučených70x
v Knihotéce412x
v Chystám se číst344x
v Chci si koupit61x
v dalších seznamech10x