Modré nebe přehled

Modré nebe https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48108/bmid_modre-nebe-qcq-48108.jpg 4 96 96

Kendrick/Coulter série

< 4. díl

Hank Coulter je pohledný farmář, který si ve volných chvílích nevázaně užívá života, netečný k výčitkám členů vlastní rodiny. Carly Adamsová je žena, která nemá s muži žádné zkušenosti, protože trpí vrozenou oční chorobou a do svých sedmadvaceti let byla slepá. Když se však ti dva setkají v baru, nezávazný flirt vede k těhotenství, a to odstartuje sled nepředvídatelných událostí. Carly po letech prožitých v temnotě neumí přijímat lásku, děsí se soucitu a zprvu umíněně odmítá vše, co jí Hank nabízí. Nic na tom nemění ani vědomí, že těhotenství může zhatit práci lékařů a ona možná znovu oslepne. S pomocí série úskočných manévrů se Hankovi nakonec podaří přimět zranitelnou krásku ke svatbě, tím však jejich příběh zdaleka nekončí... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Blue skies , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modré nebe. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

helenkan
22.05.2023 4 z 5

Tuhle romantiku jsem zhltala za jeden den. Ani si nedokážu představit čím musela Carly procházet s takovou nemocí.

Lofda
19.04.2021 3 z 5

Jedna z těch romantických knih, kdy vlastně od začátku víte, jak to dopadne, ale tady bylo i něco navíc. Vím, že je tento příběh součástí série a časem si možná přečtu i některý z předchozích dílů. Tady jsem vybírala podle anotace, zajímal mě pohled (v tomto případě by se asi hodily uvozovky) člověka, který se narodil slepý a lékaři mu vrátí zrak. V tomhle ohledu byl příběh opravdu zajímavý, je zvláštní se nad tím jen zamyslet, kolik věcí považujeme za samozřejmost a on to tak nemá zdaleka každý.. Hank byl klaďas na Ntou, ale co, je to romantický příběh ;-) Mnohem víc mi vadila spousta chyb, ty autokorektury opravdu nemám ráda, někdy pak vypadnou úplné nesmysly, a to je také důvod mého sníženého hodnocení. Jako romantickou oddychovku můžu doporučit.


Kudík
29.03.2021 4 z 5

Škoda, že v překladu nevyšel i 3. díl s Molly a Jackem, zde jsou jen narážky co se asi odehrálo. Uznávám, že ne všechny reakce Carly a Hanka jsou uvěřitelné, ale co musím opravdu ocenit, je to, že autorka se opravdu věnuje v každém díle nějakému závažnějšímu tématu, nyní opět hendikepu a evidentně jej probírá s lékaři a přímými "účastníky". V tomhle ohledu měla (i když jen krátká) série pro mě velký přínos, ať už v podobě paraplegičky Bethany, anebo nevidomé/slabozraké Carly. U některých situací si člověk neuvědomuje (a i neváží), jak je v mnoha ohledech šťastný.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Modré nebe v seznamech

v Přečtených145x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených9x
v Knihotéce120x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x