Knihovník přehled

Knihovník https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501864/bmid_knihovnik-Wv3-501864.jpg 3 23 23

Je práce v knihovně nudná? Ani náhodou. Před třiceti lety jsem pracoval v knihovně a prožil jsem zde překrásné období svého života. Svou „Prima sezónu“. V Knihovníkovi se do této doby vracím. Můžete se začíst do příběhů jednoho mladého knihovníka a jeho kolegyní, krásných a zajímavých knihovnic. Většina povídek se zakládá na pravdě, ale je to tak dávno, že už si ani nepamatuji, jak to tehdy vlastně všechno bylo. V každém případě máte před sebou knížku plnou pitoreskních postav, úsměvných povídek i povídek k zamyšlení.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Knihovník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

rreegg1
16.02.2024 4 z 5

Celkem ctiva oddechová. Mě se líbilo. Útlá knížka povídek knihovníka Jaromíra, který si odsluhuje civilní službu. Pise o tom, jaké postavy zde potkává, co s nimi prožívá. Mě se z knihy líbila nejvíce povídka "Lovec úsměvu".

Ronnie68
03.01.2024 3 z 5

Relativně útlá kniha plná povídek postavy jménem Jaromír, který si v knihovně odpracovává vojenskou službu na 2 roky ... jsou zde různé milostné pletky hlavní postavy či jiné příběhy s kolegyněmi knihovnicemi... dalo se to přečíst... ale vracet se k ní nejspíše nebudu ...


Arkagas
28.06.2023 3 z 5

Jaromír - hlavní hrdina našeho příběhu a autor sám strávil v knihovně před 30 lety dva měsíce své civilní služby, kterou si dojednal, protože by u vojáků byl úplně marnej.
Tehdy sotva plnoleté ucho se dostalo do prostředí knih, hezkých mladých knihovnic, ale i zajímavých návštěvníků knihovny.
Mnoho příběhů v téhle knize je až neuvěřitelných - a jak sám autor dodává, možná se vůbec nestaly, v mnoha situacích jsem ho naopak viděla jasně a v barvách.
Milá oddechovka na jedno odpoledne, žádnou vysokou literaturu ale nečekejte.

Moje hodnocení: 6/10

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Knihovník v seznamech

v Přečtených22x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x