Kočka, která milovala pomeranče – a další báječné terapeutické příběhy přehled

Kočka, která milovala pomeranče – a další báječné  terapeutické příběhy
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499087/bmid_kocka-ktera-milovala-pomerance-a-da-e4F-499087.jpg 4 29 29

Jak zachrání obryně Miriam děti z hluboké skalní jámy? Proč si netopýr Tim nemůže hrát na dětském hřišti s ostatními zvířátky? Jak si poradí víla snů s dětmi, které nechtějí večer usnout? Proč má kočka ráda pomeranče? Viktoria Soltis-Doan ve svých krátkých ale poutavých pohádkách předává své morální hodnoty, prostřednictvím jednoduchých a srozumitelných příběhů ukazuje dětem, že se nemají vzdávat ale hledat řešení, že nejsou důležitá tolik slova jako činy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočka, která milovala pomeranče – a další báječné terapeutické příběhy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

verka5083
08.12.2023 5 z 5

Brilantní originalita a mistrovské zpracování příběhů tvoří nezaměnitelný prvek autorovy tvorby. Její vyprávění je propracované do detailů a vždy vyvrcholí nečekanou poučkou, která vyplynula z daného příběhu. Každý příběh je psán s takovou pečlivostí a umem, že čtenář je držen v napětí až do posledních okamžiků, kdy se děj elegantně a překvapivě uzavírá. Autorka nejenže excelize ve vyprávění, ale i ve vytváření atmosféry, která pohlcuje čtenáře a udržuje jej zaujatého až do samého konce každého příběhu. Kniha zanechává dojem nejen kvalitního vypravěče, ale i myslitele, jehož příběhy nejsou pouze zábavné, ale také hluboké a inspirativní.

majáček
22.10.2023 5 z 5

Velmi zajímavá a velmi poučná kniha. Vážím si takových autorů, co píšou o jinakosti druhých. Nejsme stejní, ani zvířata, ani rostliny, ani stromy. Vše je originál. O jinakosti by už měli se děti učit od mala.
Nezapomínejme na to a buďme vlídní ke všem, i když si to v dané chvíli nezaslouží. Nikde nevíte, co zasejete a co pak z toho vyroste.


mythos91
11.10.2023 3 z 5

Krátké milé příběhy pro děti. Doplněno moc hezkými ilustracemi.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kočka, která milovala pomeranče – a další báječné terapeutické příběhy v seznamech

v Přečtených35x
ve Čtenářské výzvě27x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

ukrajinská literatura didaktické příběhy

Autorovy další knížky

2020  72%Kočka, která milovala pomeranče – a další báječné terapeutické příběhy
2023  100%Jednorožec, který snil o sněhu