Jezdec přehled

Jezdec
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496919/bmid_jezdec-e6L-496919.png 4 326 326

Koncovka série

< 2. díl >

Gabriel Miller mi všechno vzal. Rodinu. Nevinnost. Domov. Jediné, co mi ještě zbylo, je odhodlání získat zpět vše, co mi patří. Myslí si, že mě porazil. Myslí si, že vyhrál. Jenomže mu nedochází, že každý pěšák má šanci stát se královnou. A hra teprve začala. Vyprávění plné zvratů a napětí, pokračování zvláštního vztahu miliardáře a krásky ze zkrachovalé rodiny. Město, jemuž vládnou mocní, kteří si střeží svá tajemství. Touha, pomsta a láska. Takové je pokračování Pěšáka, Jezdec.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

The Knight , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jezdec. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (59)

MoniMonika
10.05.2024 5 z 5

„Jezdec“ od Skye Warren přináší intenzivní směs dramatu, intrik a erotiky. Avery James, která byla v prvním díle „Pěšec“ dotlačena na pokraj zoufalství, se v tomto pokračování vydává na cestu pomsty a sebeurčení. Postupně se z oběti stává silná a odhodlaná bojovnice, což přidává příběhu napětí a hloubku.

S každým novým zvratem se vztah mezi Avery a Gabrielem Millerem komplikuje a odhaluje nová tajemství. Gabriel se zdá být krutým manipulátorem, ale také projevuje momenty lidskosti, což činí příběh nevyzpytatelným a neodolatelným. Autorka Skye Warren skvěle kombinuje emocionální napětí a erotický náboj, přičemž nechává čtenáře neustále v napětí, co se stane dál.

Kniha končí otevřeným způsobem, který vás nenechá klidnými a budete chtít vědět, jaké další tahy v šachové partii osudu čekají na Avery a Gabriela. Pokud hledáte příběh plný emocí, vášně a složitých vztahů, „Jezdec“ je ideální volbou. A hra pokračuje - jdu se pustit do třetího dílu, "Věž", abych zjistila, jaké další kroky Avery a Gabriel podniknou ve své hře plné nebezpečí a touhy.

JustVea
09.05.2024 4 z 5

Druhý díl byl velmi pomalý a utahaný. Přesto se to četlo dobře. Jen bylo mnohem těžší najít chuť pokračovat. Zejména první polovina byla velmi nezáživná. Potom se to zlepšilo. Ovšem musím uznat, že třetímu dílu neodolám. Ačkoliv jsem si říkala, že to nemá smysl, potřebuju vědět, jak to celé dopadne.


Salvatoreanne
25.03.2024 4 z 5

Zbytečný průchod očistcem ... Musíš si na vše přijít sama ... Ale třetí díl si určitě přečtu

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022


Citáty z knihy (2)

Postaráte se o něj, postará se o vás.


Laskavost není jen pro jejího příjemce. Občas znamená mnohem víc pro toho, kdo ji poskytuje...


Kniha Jezdec v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených423x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených15x
v Knihotéce236x
v Chystám se číst109x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

erotika tajemství

Autorovy další knížky

Skye Warren
americká
2022  78%Pěšec
2022  78%Jezdec
2023  68%Věž
2024  %Král