Kouzelná třída o Vánocích přehled

Kouzelná třída o Vánocích https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452202/bmid_kouzelna-trida-o-vanocich-zbP-452202.jpg 5 21 21

Kouzelná třída série

< 7. díl >

Vánoce jsou kouzelné už samy o sobě. A co teprve, když je zažijete ve třídě s vílí paní učitelkou Jasmínou Bílou. Čeká vás nové dobrodružství. Nechte si vyprávět, jak tráví adventní čas žáci kouzelné třídy, a načerpejte tu pravou vánoční atmosféru při zdobení stromečku nebo pečení cukroví. Také se dozvíte, jestli i víly dostávají dárky. Kouzelná vánoční knížka je tu pro všechny začínající čtenáře, kteří netrpělivě čekají na Ježíška. Pusťte se do čtení. Hezké Vánoce!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzelná třída o Vánocích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

VílaElvíra
12.12.2022 5 z 5

Úplně nejlepší dětská kniha. Syn chodí do druhé třídy a knihu jsem mu koupila teď před Vánoci, že to bude takové tématické.. Už jsme pod stromeček nakoupili i první díly série. Velice dobře se čte, syn ji přečetl za pár dní. Byl zvědavý, jak bude děj pokračovat, takže ji bral do ruky každý den a četl nám.Potěšilo mě, že jsem dnes zjistila, že vyšel další díl! Super!

maminkoutek
13.01.2021 4 z 5

Třída, kde umí paní učitelka čarovat, je zajímavá sama o sobě. A co teprve když se chystají všichni na Vánoce. Dělají přáníčka, zdobí stromečky a také pečou cukroví. Vše s pomocí kouzel. Jak to jen může dopadnout?


Knižní střípky
03.11.2020 5 z 5

Máte-li doma starší školkáčky nebo začínající čtenáře, zbystřete, prosím. Je zde totiž nejnovější díl ze série KOUZELNÁ TŘÍDA. A tentokrát nám přináší příběh odehrávající se v tom nejkouzelnějším ročním období, a to o Vánocích.

Máme zde zase a opět staré známé hrdiny, děti z jedné třídy, která by na první pohled mohla působit zcela obyčejně, to by ovšem nesměla mít třídní učitelku vílu. A to vílu přímo kouzelnou – Jasmínu Bílou. S dětmi a paní učitelkou prožijeme adventní čas, vyrobíme si s nimi vánoční přání a ozdoby, upečeme cukroví, a ozdobíme vánoční stromeček a dokonce vyřešíme jednu přímo detektivní záhadu. To, jak je úžasné, mít kouzelnou paní učitelku, je vidět v každé kapitole. Je to milé a příjemné čtení pro děti nebo s dětmi, ze kterého na čtenáře dýchne blížící se vánoční atmosféra a rodiče určitě ocení, že i zde je malé výchovné ponaučení.

Knihy od paní autorky Zuzany Pospíšilové jsme četli dcerce odmala. Vždy to byly velice pěkné příběhy s krásnými ilustracemi, které měla ráda nejen dcera, ale ocenili jsme je i my dospělí. A tento vánoční kousek nám doma opravdu nesměl chybět, i když dcera těmto knihám již odrostla, pro mě to byl nostalgický návrat do raného dětství. Pokud stejně jako my doma máte i vy tradici čtení vánočních knih s vašimi ratolestmi, zkuste se podívat po této knize, myslím si, že byste s ní mohli strávit společným čtením pár hezkých předvánočních večerů.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kouzelná třída o Vánocích v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x