Kozí pohádka přehled

Kozí pohádka
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/33983/kozi-pohadka-33983.jpg 4 28 28

Ilustrované leporelo se známým veršovaným příběhem o kůzlátkách a mlsném vlkovi. To jsem já, bradička bílá! Otevřete, kůzlátka milá. Nesu sladké zelíčko, tak otevřete maličko! - Těmito líbeznými slůvky vlk přemlouvá kůzlátka, aby mu otevřela, vyparáděný tak, že se musí děti smát, jak mu klobouk s pentlemi padne.Jedna z nejoblíbenějších dětských pohádek, kterou děti znají nazpaměť od nejútlejšího dětství. Verši doprovází Věra Provazníková. Ilustrovala Helena Zmatlíková.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kozí pohádka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

_Michelle_
02.02.2024 5 z 5

Konečně pojetí, ve kterém nemusí být nikdo sežrán a nikdo neskončí s kamením v břiše v potoce. K tomu ještě krásné ilustrace paní Heleny Zmatlíkové. Nelze tedy cítit nic jiného než spokojenost.

jarkaska
31.01.2023 5 z 5

Pěkné leporelo s ilustracemi Heleny Zmatlíkové. Přečetly jsme dnes s malou vnučkou.


Hoshi
25.04.2022 5 z 5

Znáte to, jdete večer uspávat potomky a necháte je vybrat, co budete číst a oni vám donesou to leporelo, které jste četli odpoledne, včera a dny předtím taky. Lehce se usmějete a začněte číst řádky, které vlastně už znáte zpaměti, s radostí. Tohle je jedna z knih, které ani po tisícím čtení neomrzí. A ilustrace Heleny Zmatlíkové jsou jako vždy úžasné!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kozí pohádka v seznamech

v Přečtených28x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst1x