Krkavčí matka? přehled

Krkavčí matka? https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353073/mid_krkavci-matka-F9S-353073.png 3 91 91

„Takhle blbej název? To je marketingová sebevražda,“ řekl kdysi začínající blogerce Veronice Hurdové její kamarád marketér. Jeho prognózy se nenaplnily. Blog Krkavčí matka se za tři roky stal nejčtenějším českým blogem o mateřství. Je ale Veronika skutečně krkavčí matka? Nebo je to další z vtípků téhle držkaté holky? Své tři děti vede laskavě a s respektem, zároveň si ale pozorně všímá všech těch komických situací, které s sebou mateřství každý den přináší. Její myšlenky dnes inspirují a baví desetitisíce čtenářů. V roce 2016 získala Křišťálovou lupu v kategorii One (woman) show. Výběr toho nejlepšího držíte právě v rukou. Aniž by v tom byl záměr, jdu celý život mimo hlavní proud. Na rozdíl od svého patnáctiletého já se za to dnes už nestydím. Mám víc dětí než rukou. Gréta, Marján a Janek se jmenují. Ty děti, ne ruce. Když děti spí, píšu blog a FB Krkavčí matka. Miluju les, nohy v teple a svého muže Honzu, který na mě čeká v nebi. Děsí mě pobytové zájezdy, snahy o škatulkování a nesmířliví lidé se zavřenými hlavami.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krkavčí matka?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

citronekodvedle
17.08.2023 4 z 5

Souzním, i když jsem si myslela že knížka bude úplně o něčem jiném. A to o životě autorky po smrti manžela i tak byla knížka skvělá a taková jednohubka. Víc už tu popsali asi ostatní, můj příspěvek najdeš na FB nebo IG po citronekodvedle.

Krásný den všem.

Klára

Dsenbi
17.03.2023 3 z 5

Knižní jednohubka. Četla se příjemně. Bavily mě pohádky na konci, do kterých autorka vložila hodnoty, jaké se snažím předávat svým dětem. A dětem se líbila obrázková básnička Hovínko. Textu je tu pomálu, obrázky spíš méně kvalitní. Blog nečtu, tak nevím jak hodnotná je kniha pro lidi, kteří toho od Veroniky nečetli víc a pravidelně její obsah sledují. Za mě svůj záměr splnila. :)


charlizee
10.12.2022

Na jednu cestu vlakem do práce a z práce jsem si přibalila Krkavčí matku. Nějakou dobu už mi doma leží, ale vůbec jsem nevěděla, co od ní čekat. Blog Veroniky Hurdové (podle všeho velmi populární) neznám, to bude ale zkrátka tím, že se blogům obecně dost vyhýbám.
Na přebalu mě dostala věta: Miluju svého muže Honzu, který na mě čeká v nebi.
Prosím vás, tady vás musím varovat - je to past! :))) Nic k tomuto tématu v knize nenajdete. Místo toho se vám dostane pár fíglů, rad, triků, doporučení, pohádek, básniček, fotek…pro nastávající rodiče, pro rodiče začátečníky a mírně pokročilé…, které jsou jakýmsi “best of” z výše zmíněného blogu - z mého pohledu je takový výběr vhodný spíše pro fandy. Knížka je krásně zpracovaná, s precizně odvedenou redakcí a jazykovou korekturou, ale mě to teda úplně minulo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krkavčí matka? v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených140x
ve Čtenářské výzvě21x
v Doporučených1x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

blogy

Autorovy další knížky

2020  91%Agnes a Zakázaná hora
2017  84%Moje milá smrti
2022  86%Božidara
2017  68%Krkavčí matka?
2021  93%Agnes a ostrov Stínů