Zničený přehled

Zničený https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477547/bmid_zniceny-sjT-477547.jpg 5 69 69

Kroniky železného druida série

< 7. díl >

Téměř dva tisíce let kráčel po Zemi jediný druid - Atticus O’Sullivan, který díky břitkému rozumu i meči zůstává naživu, přestože ho pronásleduje panteon nepřátelských bohů. Avšak nyní má společnost. Attikova učnice Granuaile se konečně stala plnohodnotnou druidkou. Co víc, Atticus rozmrazil arcidruida uvězněného v dávné minulosti, svou otcovskou figuru (dalo by se říct). Nechává si teď říkat novodobou verzí svého starého irského jména: Owen Kennedy. A Owen má co dohánět.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Laser-books (Laser)
Originální název:

Shattered , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zničený. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

orson
19.04.2024 4 z 5

Pořád dobré čtení, rád se do toho světa jednou za čas vracím...

Deia
22.03.2024 4 z 5

Po predchádzajúcich asi dvoch častiach, ktoré mi prišli slabšie, ma táto naozaj bavila. Myslím, že príbehu dosť prospelo to, že ho nerozpráva už iba Atticus, ale dosť kapitol má aj Granuaile alebo arcidruid Owen - ten je fakt skvelý, jeho objavovanie a komentovanie nového sveta bolo skvelé. Taktiež sa trošku spomalilo tempo, Atticusa sa už nesnaží každý zabiť, z toho hľadiska mi to prišlo ako taká oddychová časť. Granuailina samostatná misia ma bavila, India bola zaujímavá a jej stretnutie s yetti súrodencami takisto, snáď sa v sérii ešte objavia. Som zvedavá, čo prinesie ďalšia časť, keďže všetky predpovede ohľadom možnej budúcnosti vyzerajú dosť depresívne. Dúfam, že ma bude baviť aspoň tak, ako táto.


Tano
27.12.2023 4 z 5

Tentokrát mi přečtení trvalo déle než 2 dny. Je asi fajn, že se nám rozšířily hlavní postavy a už se zaměřujeme nejen na Attica, ale i jeho arcidruida a novou druidku, ale pro mě tím kniha trochu pozbyla vtipu. Hlášky Attika jsou prostě nejlepší a bavily mě nejvíc. Nicméně na další díl se samozřejmě zase těším :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Milovat a psát, Mezi psychopaty a další knižní novinky (16. týden)

17.04.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zničený v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených109x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených2x
v Knihotéce125x
v Chystám se číst62x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech1x